Söndag 26/10

26 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen slappnar du av ordentligt. Det här blir en värdefull paus i din stressiga vardag. Har du möjlighet så åker du bort eller går ut ett par timmar i naturen. Du är egentligen ingen naturmänniska, men idag kan skogen få dig i rätt stämning.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant och varierande söndag där du måste göra vissa saker och andra saker väljer du att göra. Under dagen passar du på att vara lite kreativ i hemmet. Du tycker om hösten för då kan du få boa in dig ordentligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska intressant dag där du lär dig nya saker hela tiden. Söndagen handlar om att vara beredd på det mesta och om att utmana ditt sätt att tänka både om dig själv och om andra. Kvällen blir förhållandevis lugn.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i något som du vet att du måste göra men som du tycker är ganska tråkigt. För dig är det viktigt att kunna kombinera nöje med nytta annars så orkar du inte hålla på med ett projekt en hel dag. Ett samtal från en vän kan förvåna dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du glider längre ifrån en person som du trodde att du stod nära. Det handlar till stor del om att hen och du har växt ifrån varandra de senaste åren och det är bara att acceptera att ni två inte alls är på samma våglängd längre.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga nej till en släkting idag för hen ber dig sällan om en tjänst. Trots att du vill ställa upp så har du annat som egentligen är mer brådskande och du borde nog försöka vara ärlig mot din släkting.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att hantera stress och du väljer att försöka ta en sak i taget trots att det går på dina nerver. Du vet att när du är stressad så hanterar du inte att ha många bollar i luften samtidigt, Kvällen blir trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen är det bra om du försöker vila så mycket som möjligt. Du behöver komma ikapp både när det gäller sömn och när det gäller att bara få tid för dig själv, Ett samtal från en vän kan få en tyngd att lätta från dina axlar idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du inte hanterar kritik så där väldigt bra så därför försöker du att fundera igenom vad det är din vän vill säga dig och undvika att haka upp dig på det som är negativt. Det här visar att du håller på att mogna i din relation till dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig söndag som innehåller både träning och mys med vänner. Idag är du toppen humör. Du kan slappna av för första gången på väldigt länge. Under eftermiddagen får du goda nyheter och kvällen blir riktigt magisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn söndag trots att du har några aktiviteter inbokade. För dig handlar den här dagen om att ta igen dig mentalt efter en lång vecka. Gårdagen var trevlig och social men nu behöver du få tid till återhämtning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har haft en ganska bra vecka men söndagen blir inte riktigt lika fantastisk. Du har verkligen otur den här dagen så satsa inge pengar eller köp någon lott. Om du kan så undvik situationer där du kan riskera att bli skadad eller klanta till det.

Annons