Måndag 26/10

26 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen börjar ganska harmoniskt. Du har saker inplanerade men det är inget som är krävande eller jobbigt. Den här dagen grubblar du mycket över en konflikt mellan två av dina närmaste vänner. Du vill men vet inte hur du kan medla i det här grälet

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv måndag men samtidigt så har du det ganska bra. Du får hjälp när du behöver du och du kan fokusera på att få saker organiserade. Ett beröm från en chef gör dig riktigt glad. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett projekt som du måste göra men som du tycker är väldigt tråkigt. Du kan ha lite svårt att vara så disciplinerad att du tvingar dig själv att göra saker som du ogillar bara för att du måste. Idag får du en knuff i rätt riktning av en kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite mer hoppfull inför den här veckan. Du har tagit kontakt med den vän som du saknat så mycket och trots att det kanske inte är samma som innan så har du insett att dina känslor inte har svalnat med tiden utan nästan tvärtom.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket bus och massor av glädje i ditt horoskop just nu. Du vill göra så mycket saker, men dina vänner har inte riktigt samma energi som du har. Du får en förstärkt energi från Solen just nu och det hjälper dig att orka igenom den här mörka perioden.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra inledning på veckan. Du har många roliga uppgifter framför dig och du gillar verkligen den här typen av utmaningar. Under dagen får du höra lite trevligt skvaller. Du känner att livet leker och att du mår ovanligt bra.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en ilska och en frustration i ditt tecken just nu och det är något som man inte ser så ofta hos Vågen. Du känner dig instängd och rastlös vilket är de underliggande orsakerna till ditt dåliga humör. Försök att se det positiva i den situation som du befinner dig i.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att be om ursäkt till en släkting som du sårat av misstag. Hen är väldigt känsligt just nu och det kan hända att du är lite väl rak när du säger hur du känner. Försök att hitta en balans i ditt sätt att uttrycka dig som fungerar för er båda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om dåliga ursäkter och att du blir väldigt besviken på en vän som återigen ringer återbud. Du har gett den här personen många chanser och du vet att du kommer att du kommer ge hen många fler, men det hindrar inte att du blir ledsen för hur hen beter sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska trevlig och tidig måndag för din del. Du göra något som bryter de vanliga rutinera och du träffar en person som du inte får möjlighet att se så ofta som du skulle vilja. Kvällen handlar om starka känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att ta tag i den här måndagen. Det handlar om saker som du borde gjort för länge sedan men som av någon anledning blivit liggande. Ibland kan du vara rätt glömsk, särskilt om det handlar om saker som du tycker är lite tråkiga.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen försöker du undvika att träffa en person som börjar gå dig på nerverna. Ni är nära och därför kan det vara svårt att komma på en ursäkt som verkar trovärdig. Egentligen borde du rensa luften mellan er, men du orkar inte med drama just nu.

Annons