Tisdag 27/10

27 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på en utmaning som du genast tackar ja till. Du gillar den här typen av prövningar eftersom det får dig att känna dig stark och motiverad. Kvällen handlar om en hobby eller en idrott som du utövar.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen går ganska fort och det är du tacksam för. Du ogillar att ha lite att göra samtidigt som du inte vill bli stressad. Idag tar du tag i områden som du måste gå igenom och rensa.  Eftermiddagen blir trevlig och ovanligt social. Kvällen handlar om en hobby eller om att bara ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger emot en chef idag och det slår inte väl ut. Den här personen tolererar inte att bli motsagt och det kan hända att du får lida för ditt tilltag. Tänk på att du faktiskt agerat efter din egen övertygelse och oavsett konsekvenser så har du varit sann mot dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en harmonisk tisdag som du tillbringar tillsammans med gamla vänner. Du har lagt din stolthet på hyllan och bett om ursäkt för den konflikt som du orsakade i somras. Nu börjar saker att normaliseras igen så ta till vara på den här chansen för du kommer inte att få fler möjligheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en händelserik tisdag där du av någon anledning befinner dig mitt i händelserna mittpunkt. Du är navet som din bekantskapskrets kretsar kring just nu för det är du som kommer med alla roliga idéer. Idag funderar du på en spontan middag eller fest till helgen.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill få veta vad det är som trycker din vän men hen vägrar att säga något. Du får en känsla av att hen försöker skydda dig och det gör dig ännu mer desperat att få veta vad det är hen döljer. Under kvällen träffar du en gammal vän.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en händelserik och rolig tisdag där du hinner med en hel del både på jobbet och privat. Idag känns livet lite bättre än igår och känslan av att vara instängd har nästan försvunnit. Kvällen handlar om att ta ett initiativ.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen får du höra av en vän att det håller på att hända saker i er gemensamma bekantskapskrets. Det här är både spännande, lite skrämmande och roligt på samma gång. Tisdagkvällen handlar om en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen försöker du motivera en släkting att göra något som ligger utanför hens bekvämlighets zon. Du tycker att din släkting borde vara lite modigare och våga ta lite fler risker. Kvällen handlar om närhet och om värme.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en skön och ganska lugn tisdag men en betydligt livligare kväll. Du överraskas av en person som väldigt gärna vill träffa dig och du kan inte säga nej till hen. Ett drama håller på att blossa upp inom din vänskapskrets och på något sätt är du ovetandes men ändå involverad.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir ganska tråkig. Många är borta på jobbet och det händer inte så mycket. En chef tar ett ovanligt initiativ den här dagen för att lätta upp stämningen lite. Kvällen blir lite senare än du skulle önskat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det händer mycket den här tisdagen så det gäller att du hänger med i svängarna. Du har inte träffat en person på länge och det blir ett slag rakt i magen när ni stöter på varandra helt oväntat. Du hade inte insett hur starka känslor du fortfarande har för den här personen.

Annons