Onsdag 28/10

28 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir intensiv på ett stressigt sätt och du hinner inte med allt som du planerat. Du känner dig misslyckad när du inte blir klar med det som du tänkt dig. Du tar dig ofta vatten över huvudet genom att vara lite för ambitiös. Sänk ribban något.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och mysig onsdag som bjuder på skvaller och en hel del god mat. Idag fokuserar du på en släkting, ett barn eller en ung vän. Kvällen handlar om att överraska någon som står dig nära. Det blir en lyckad onsdag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte rädd för att säga nej till en person som du tycker går för långt men samtidigt så vet du att hen kommer att bli väldigt sårad om du gör det. Här är frågan hur finkänslig du vill vara. Kvällen handlar om familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Du gillar att ha många aktiviteter inplanerade och det har du idag. Se bara till att komma upp i tid. Om morgonen blir stressig så kan det gå ut över ditt annars soliga humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett underligt humör just nu. Du har börjat umgås med en gammal vän igen och det väcker starka känslor hos dig. Du vet inte riktigt hur du ska agera när det kommer till den här personen. Hen har aldrig varit som dina andra vänner utan har alltid spelat i en liga för sig.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir irriterad och arg på en kollega som slarvar en hel del. Du vet att hen kan bättre och därför är det så frustrerande att se att hen inte gör sitt yttersta på jobbet idag. Under eftermiddagen får du höra ett ganska konstigt rykte.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att komma i tid något som du kan vara ganska dålig på mellan varven. Du har en förmåga att vara ute i sista sekunden vilket inte lämnar något utrymme för trafikkaos eller andra oförutsedda händelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och utmanande onsdag som handlar om att bredda sin kunskap och om att lära sig nya områden. Här får du möjligheten att visa hur lättlärd och intelligent du kan vara när du sätter den sidan till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar på dig mer ansvar än du borde idag. Det är ditt dåliga samvete som gör att du inte kan säga nej när en vän ber dig om en tjänst. I övrigt en ganska händelselös men ändå bra dag. Kvällen bjuder på en riktig utmaning.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen kretsar kring familjen, familjemys och att njuta av livet. Du är ovanligt harmonisk den här dagen. Kvällen blir lite äventyrlig och ganska sen. Du träffar personer som både utmanar och får dig att känna dig uppskattad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du gjort fel men din ursäkt sitter lång inne. Du är av naturen ganska stolt och du kan ha svårt att medge att du gjort fel. Under onsdagen möter du en person som får dig att fundera i nya banor. Det blir lite av ett uppvaknade.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nöjd med dig själv och med din insats idag. Det är inte så ofta som du utmanar dig själv på det sätet. En vän är pigg på att kritisera och det gör dig riktigt arg. Du anser att hen borde ha viktigare saker för sig än att lägga sig i ditt liv.

Annons