Torsdag 29/10

29 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om en personlig utmaning som har med en gammal rädsla att göra. Genom att våga det här så blir du lite starkare och du känner dig något säkrare inom ett område som du tidigare tyckt varit skrämmande.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att gå vidare och att lägga det gamla bakom sig. Det blir en tung men också givande dag på många sätt. Kvällen kretsar kring familjen och kring eventuella resplaner som ni gör upp tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utmanar dig själv att våga säga ifrån till en person som du har en väldig respekt för. Du har kommit så långt i din insikt att det fortfarande bara är en människa som kan göra misstag som det handlar om. Även om det är en människa som du tycker är skrämmande och auktoritär.

Kräftan 21/6-22/7

Du har insett at du återigen begått ett misstag. En vän går igenom en sorg och du har helt missat det. Istället för att trösta har du ignorerat den här personen eftersom du har haft annat för dig. Nu vet du inte hur du ska be om ursäkt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del saker som du måste ta tag i innan du tar ledigt för dagen. Det handlar om måsten som du helt enkelt inte får halka efter med. I övrigt en upplyftande torsdag. Kvällen kan bjuda på en speciell överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv men ganska trevlig torsdag där du får mycket gjort. Just nu är du inne i en produktiv period där du har både energi och idéer så att det räcker och blir över. På kvällen har du massor av ork för en hobby som du har.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra torsdag där du i huvudsak försöker att vara fokuserad på jobbet. Du stoppar undan alla dina privata problem och koncentrerar dig helt på det du har för händerna. En komplimang från en kollega förgyller dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har inget problem med dåligt väder utan du ser till att klä dig efter behov. Det viktiga för dig den här torsdagen är att kunna tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Kvällen handlar om att ta igen förlorad tid med en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du inte borde skvallra men det rykte du får höra idag är för bra för att inte föra vidare. Du känner dig lite falsk som fortsätter sprida det du hört. Kvällen handlar om ett uppvaknande för din del.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har blivit besviken på en vän som inte fanns där när du behövde hen. Du är en långsint person och en miss av det här slaget har du svårt att förlåta, oavsett hur många ursäkter du får. I övrigt en lugn men harmonisk torsdag. Kvällen bjuder på en del drama.

Vattumannen 20/1-18/2

Du springer omkring på mycket små möten på jobbet just nu och det dödar en massa tid som du skulle kunna lägga på något vettigare. Du vet att som situationen ser ut just nu är det svårt att hålla större sammankomster så du får helt enkelt anpassa dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte på humör för skvaller just nu. Du vill bara ta det lugnt och fokusera på det positiva i ditt liv. När en vän ändå envisas med att prata om lösa rykten blir du irriterad på hen för att hen inte kan eller vill hålla tyst om saker som hen inte borde lägga sig i.

Annons