Fredag 30/10

30 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har så mycket som du vill säga en person men när ni väl träffas så får du inte ur dig någonting. Den här personen framkallar en tunghäfta hos dig som du inte är van vid och det gör att du inte vet hur du ska hantera situationen.

Oxen 20/4-20/5

Äntligen helg efter en vecka som bjudit på en känslomässig berg och dalbana. Nu behöver få vila och komma igen mentalt. Kvällen handlar om vänskap och om hur du anpassar dig till de förändringar som har kommit in i ditt liv den senaste tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är stolt över att du kan säga nej, men det får oanade konsekvenser. Den personen som du nekar en tjänst är inte van vid ordet nej och hen blir ytterst förnärmad över att du vågar ta dig ton. Trots de konsekvenser som ditt beslut får är du stolt över det val du gjort.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara beredd på det mesta. Just nu sker det mycket förändringar i ditt liv och det är inte alltid som du hinner med känslomässigt. Kvällen blir livfull och du diskuterar en massa känsliga ämnen med en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att fundera på den här fredagen. Du överväger att kontakta en vän för att träffa hen privat, men eftersom ni inte brukar ses på tu man hand så är du rädd att det kan bli lite stelt. Mycket handlar om hur du hanterar hela situationen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en härlig fredag och en bra avslutning på veckan att se fram emot. Idag umgås du med personer som du tycker väldigt mycket om och du känner närhet och trygghet tillsammans med de här vännerna.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta olika initiativ både privat och på jobbet. Det blir en bra och produktiv fredag och en mysig och harmonisk kväll. På kvällen får du ett meddelande som väcker en hel del tankar. Du inser att du missat något viktigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Det handlar inte bara om att det här är början på helgen utan det handlar även om att umgås med människor som står dig nära och som du bryr dig om väldigt mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är rastlös och irriterad den här fredagen. Din vän väljer att umgås med människor som du inte tolererar och när du stannar hemma i protest så regerar hen inte. Det här blir en dag då du måste fundera igenom vad det är du vill med er relation.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite deppig i början på fredagen, men en vän har en terapeutisk inverkan på dig och innan dagen är slut så känns livet lite mer positivt. Kvällen handlar om en överraskning och om starka känslor. Det blir en förtrollande fredag till slut.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera ett nederlag idag även om det bara är symboliskt. Just nu är det mycket vinnarinstinkt i ditt tecken och du vill väldigt gärna visa vad du går för, både privat och på jobbet. Kvällen blir lugn och skön.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska säker på att du hört fel när det kommer till ett rykte, men hur otroligt det än verkar så visar det sig vara sant. Nu när du har fakta så måste du fundera på hur du vill hantera den här delikata situationen.

 

Annons