Lördag 31/10

31 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir precis som du tänkt och du gillar att ha en dag utan överraskningar. Den här dagen får du chansen att komma ikapp med projekt som halkat efter en del under förra veckan. Kvällen handlar om den närmaste familjen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en harmonisk fredag med fokus på firande av något slag. Det blir en trevlig dag och en ännu trevligare kväll. Idag kommer du ikapp mentalt efter en bitvis påfrestande vecka. Kvällen bjuder på roliga och överraskande nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får en del att säga till om i ett ganska omfattande projekt idag och du blir glatt överraskad eftersom du sällan brukar ha ett sådant inflytande som du har den här lördagen. Kvällen bjuder på god mat och många skratt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite irriterad på en vän för att hen inte alltid håller sig till sanningen. Det är inte så mycket att hen ljuger som att hen ofta friserar sanningen en aning för att det ska låta bättre. Kvällen blir trevlig och social.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kommer på en familjemedlem med en ganska svart lögn och du funderar på att syna hen men väljer att hålla på ditt trumfkort lite längre. Du vet att du kan ha användning för den här informationen när det kommer till vissa typer av förhandlingar i hemmet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv och aktiv lördag som med fördel tillbringas utomhus. Du har många järn i elden så det gäller att inte ligga på latsidan. Under dagen får du svaret på en fråga som dykt upp under den här veckan.

Vågen 23/9-22/10

Du är rätt så irriterad på en vän för att hen alltid ska ha rätt även när hen bevisligen har fel. Det här är en mycket stolt person som aldrig viker sig i en diskussion något som du tröttnat på. Kvällen blir intressant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det lugnt den här lördagen. Efter en aktiv vecka behöver du få en dag där du kan vara lite fri att göra det som faller dig in. Skorpionen trivs bäst när hen inte begränsas av för många planer. Att få gå din egen väg är något som du både behöver och längtar efter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska snarstucken idag och det kan hända att du skäller på fel person. Du är inte så finkänslig just nu och risken är stor att du säger saker i stridens hetta som du ångrar efteråt. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar främst om familjen, god mat och härliga diskussioner. Du njuter av att träffa dem som står dig närmast. Idag får du även en överraskning som kan förändra vissa av dina planer för kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör idag. Planer som blivit uppskjutna gång på gång blir äntligen av och du får träffa personer som du inte sett på länge. Dagen handlar om mat, familj och om gemensamma upplevelser. Kvällen blir mysig och lite sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget du kan säga eller göra som förhindrar det du redan sagt och gjort. Det är enkelt att vara efterklok, men sanningen är den att det är omöjligt att ta tillbaka det som du redan sagt hur gärna du än vill. Här kan en ursäkt vara på sin plats.

Annons