Söndag 1/11

01 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om eftertanke och reflektion. Det har varit en turbulent period som har varit kämpig men som det kommit mycket gott ur. Idag är det en bra dag att smälta alla händelser som du varit med om den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om en mental paus och om att hämta kraft. Är vädret bra så kan du tillbringa dagen utomhus i naturen. Naturen ger jordtecknen energi och få dem att fokusera på rätt saker. Kvällen blir trevlig och lagom social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har länge undrat över en vän som hela tiden kommer med bortförklaringar när ni ska ses. Det är inte uttalat, men du får en känsla av att hen är arg på dig av någon anledning och du har en misstanke om vad problemet är.

Kräftan 21/6-22/7

Du bekymrar dig över en släkting som släppt loss lite väl mycket den senaste tiden. Visst är det okej att festa, men inte hela tiden och inte dygnet runt. Det kanske är dags att ta ett snack med den här personen innan hen går för långt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du stöttar en vän som mår dåligt idag. Du fanns inte där för hen tidigare i veckan och det har du dåligt samvete för men nu tänker du visa både ditt stöd och din omtanke. Du kan vara världens bästa vän när du sätter den sidan till.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och intensiv söndag som går alldeles för fort. Du har haft så mycket att tänka på den senaste tiden att du inte riktigt hunnit med något som du planerat att göra den här helgen. Försök att stuva in det här projektet i veckan annars kommer det bara bli liggande.

Vågen 23/9-22/10

Du säger emot en äldre släkting mer av trots än för att du inte håller med. Den här personen vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att du ska bli fem år gammal igen. Du avskyr att hen har sådan makt över din sinnesstämning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tag i ett projekt i hemmet och ger det en härligt konstnärlig touch. Din estetiska ådra är på topp och en påverkan från Månen förstärker den sidan av dig ytterligare. Kvällen blir en blandad mix av känslor och drama.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar i ordentligt den här dagen, men du vill inte ta några risker så du ser till att vara på den säkra sidan. När det gäller så kan du och det bevisar du idag. En vän berömmer dig för ditt initiativ och din förmåga att styra upp saker på ett bra sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om vila och aktivitet. Du kombinerar båda delarna den här dagen. För dig är det viktigt att kunna hålla igång men också att bara få ta det lugnt och hämta andan. Du vet att nästa vecka kommer bli stressig så det gäller att du kan hålla ett högt tempo och då behöver du vara utvilad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du pysslar i hemmet idag och du njuter av att slippa ha dagen planerat. Den här dagen handlar om familjen. Du behöver en dag där du bara kan få varva ned utan att behöva tänka varken framåt eller bakåt. Kvällen för med sig goda nyheter som rör ekonomin.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du kan men idag vill du inte och då vägrar du att delta i en aktivitet trots att du lovat tidigare i veckan. Du brukar inte vara den som sviker ett löfte men den senaste tiden har du känt att du inte gett dig själv och dina behov tillräckligt med utrymme. Det ändrar du på idag.

Annons