Måndag 2/11

02 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är det segt att komma igång. Helgen har tagit dig lång bort från vardagen och nu känns det konstigt att kliva upp tidigt och följa rutiner. Kvällen handlar om att försök övertyga en person om en investering.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen inleds stressigt men blir lugnare framåt eftermiddagen. Du har ganska bra koll trots att det är mycket att göra och dina chefer uppskattar din insats. Idag väntar lite tråkiga men inte så oväntade nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig rastlös och instängd just nu och det gör att du kan bli ganska kort i humöret. Mycket handlar om att du den senaste tiden lever med begränsat umgänge och begränsade möjligheter att åka iväg. Kvällen för med sig nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ganska gott humör den här måndagen. Du kommer från en rolig och inspirerande helg vilket gör att du för med dig en rejäl laddning med positiv energi in i veckan. På kvällen får du höra nyheter som rör en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att acceptera de förändringar som sker under den här dagen. Du spjärnar emot och vill ha tillbaka din vanliga vardag istället, men livet förändras och du måste försöka acceptera det nya. Kvällen handlar om en frågeställning.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig idag eftersom du vet att du jonglerar med ett delikat problem. Här gäller det att göra kloka val och att tänka sig för innan du öppnar munnen. Kvällen handlar om en vilseledande manövrer.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt trött den här måndagen och svårt att komma igång efter den livfulla helgen. Ditt största problem just nu är att du sover alldeles för lite. Du har svårt att komma till ro på kvällen och det går ut över dina dagaktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror inte på den förklaring som du får av en vän idag. Hens historia är lite för bra för att vara sann och dessutom har hen ljugit tidigare., Här gäller det att syna hela berättelsen i sömmarna innan du kommer med anklagelse som du kan komma att ångra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ger helt enkelt upp att få färdigt ett projekt och väljer att lägga det på is. Det handlar om att tidsbrist och att du inte vill leverera ett halvfärdigt resultat, då kan du lika gärna hoppa det helt och hållet.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen bjuder på en tankemässig utmaning och du känner dig nöjd med hur förberedd du är. Du har inte bara övat utan du har även tagit ut svängarna lite extra och lärt dig saker utanför ditt område. Kvällen handlar om att aktivera sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på en person som ofta kommer försent utan att be om ursäkt för det. Du anser att hen är ganska slarvig över lag och nu vill du lyfta ämnet med en av dina chefer. Kvällen handlar om goda nyheter

Fiskarna 19/2-20/3

Det är svårt att vara så effektiv som du skulle vilja den här måndagen. Du är trött och det mesta du tar dig för går väldigt långsamt. Ett knep kan vara att öppna fönstret, du kommer märka att kylan få dig att vakna till.

Annons