Tisdag 3/11

03 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir väldigt informativ och går fort. Du lär dig mycket den här dagen och du känner hur det kliar i dig att få omsätta all din nya kunskap från teori till verklighet. Kvällen blir lugn och harmonisk, du får chansen att slappna av ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir betydligt enklare än måndagen. Du förberedde mycket redan igår så du ligger bra till och slipper stressa. Det blir en social och trevlig dag där du både hinner umgås med dina kollegor och fokusera på att skapa ordning och reda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du slår två flugor i en smäll idag. Du lyckas både att undanröja ett hinder som har blivit besvärligt och du lyckas också nå några av de mål som du satt upp den här hösten. Med andra ord en ovanligt lyckad inledning på veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att hinna med den här måndagen och det gör att du känner dig ganska stressad. Det handlar om att du skapar mentala hinder i form av att du tror att du klarar av mindre än du egentligen gör. Våga testa dina gränser och utmana dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lurad på en uppgift som du sett fram emot att få göra. En kollega vill vara snäll och hjälpa dig, men det slutar med att allt bli pannkaka och du får göra om allt vilket resulterar i att du inte hinner med just det där du såg fram emot att få göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara lite väl envis och som dina kollegor blir medvetna om idag. Du kör fast i ett ganska komplicerat projekt men istället för att be om hjälp så envisas du med att försöka bena ut det här problemet på egen hand. Det blir både onödigt energikrävande och tar lång tid.

Vågen 23/9-22/10

Du tyckeratt vissa saker borde sopas under mattan men din kollega är av motsatt mening. Hen tycker att man ska prata om allt från privata känslor till känsliga ämnen. Ni är så väldigt olika och det gör det ändå mer komplicerat att försöka prata om allt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska lugn tisdag och du njuter av att få tid att hinna ifatt med saker som halkat efter. Du är en person som vill göra ett bra arbete oavsett vad du arbetar med. För dig ligger din yrkesstolthet i att göra ditt bästa. Kvällen blir trevlig och social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt trött och seg den här tisdagen. Det är lite som att försöka arbeta i motvind. Allt blir fel och du känner dig rätt maktlös. På eftermiddagen får du oväntad draghjälp från en kollega som lider med dig. Kvällen blir rolig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här tisdagen verkligen flyger fram och du är i centrum för mycket uppmärksamhet. Det blir en rolig och utmanande dag där du dessutom får lära känna en ny arbetsgrupp som du ska jobba med de närmaste veckorna. Kvällen bjuder på fysisk utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande gott humör den här tisdagen. Har du möjlighet så väljer du att arbeta hemma eftersom det ger dig en skönare start på dagen. Ett problem som rör en bokad semester kommer på tal igen och du inser att det kan bli en dyr historia.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har massor av olika projekt på gång idag och du gillar verkligen att se hur dina idéer utvecklas från tanke till handling. Idag får du beröm av en chef för ditt innovativa sätt att tänka. Kvällen handlar om att ta för sig i olika sammanhang.

 

Annons