Onsdag 4/11

04 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv inledning på onsdagen och det gäller att hålla tungan rätt i munnen. Under dagen utmanas du att sätta åt sidan dina fördomar och försöka se objektivt på saker som sker i din omvärld.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och skön onsdag där du får möjligheten att fokusera på mindre, men ganska roliga projekt. Idag får du höra ett rykte som gör dig glad. Det handlar om en person som varit borta ur ditt liv länge men som av någon anledning är tillbaka igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du står handfallen inför en uppgift idag. Det handlar egentligen mest om att du inte vet vart du ska börja. Du blir förvirrad av alla alternativ som presenteras. Kvällen handlar om att se framåt och om att våga fatta kritiska beslut utan allt för mycket fakta på hand.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intensiv inledning på onsdagen. Du har mycket att göra och det är inte säkert att du hinner med allt innan det är dags att gå hem för dagen. Ett alternativ är att jobba över men det är inget som du tycker är lockande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska social och rolig onsdag. Även om du har mycket att göra på jobbet så underlättas det av att du har trevliga kollegor. Idag får du kontakt med en person från det förflutna och det blir en påminnelse av något som nästan haft och om en chans som försvann.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen inleds med att du tänker om och tänker lite friare än innan. Du har insett att du bara fått ramar att förhålla dig till, inte en uppgift som du ska tolka bokstavligen. Det blir en intressant är kreativ dag där du får utlopp för din konstnärliga sida.

Vågen 23/9-22/10

Dagen innehåller en del intressanta besked och en del tuffa besked. Det blir en utmanande dag på flera sätt och du tvingas tänka om och ställa in dig på förändringar. Kvällen handlar om att smälta allt du fått veta den här onsdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant dag eftersom den tar en vändning som du verkligen inte kunnat förutse. Det handlar om olika beslut som flätas in i varandra för att resultera i nya förutsättningar som genererar hopp. På sätt och vis blir den här onsdagen en nystart.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del att göra och det gäller att du kan fokusera annars kommer dagen blir stressig och jobbig. En kollega går dig på nerverna, men du lyckas ändå inte undvika hen eftersom du av någon anledning måste jobba ihop med den här personen. Ett bra tillfälle att öva på sitt tålamod.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du får testa din verbala skicklighet och din förmåga att övertyga. Du inser att du har mer än bara tyngd i dina argument, du har en förmåga att få människor med dig vilket är en värdefull talang.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och omväxlande onsdag där fokus ligger på detaljer. Du har mycket att göra och du avbryts av att människor rycker i dig för att få din uppmärksamhet. Visst kan det vara frustrerande att inte kunna fokusera på en sak i taget, men det är samtidigt smickrande att så många behöver din hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen fattar du ett beslut som du varit tveksam till under en tid. För dig handlar det om att du inte vet om du är mogen att ta det här klivet men just nu känner du att du inte har några andra bra alternativ. Kvällen bjuder på lek och på socialt umgänge.

Annons