Torsdag 5/11

05 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du fokusera på att saker ska bli gjorda. Du har lite svårt att koncentrera dig för det finns något eller någon som ständigt smyger sig in i dina tankar och får dem att vandra iväg. Kvällen handlar om gemenskap.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir bitvis stressig, men det blir ändå en ganska bra dag där du börjar få mer koll på vad som kan göras. Har du tid så hjälper du en kollega som har det ännu mer stressigt än vad du har. Kvällen handlar om sunt förnuft.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en kreativ och rolig torsdag där du utmanar dig själv att tänka utanför de vanliga ramarna. Du kommer på dig själv med att bli väldigt kreativ när du inte känner dig lika bunden av normer. På eftermiddagen får du en glad överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en röd tråd genom hela den här dagen, men du måste anstränga dig för att se den. Du kan vara ganska blind för subtila signaler ibland och så är fallet den här torsdagen. Kvällen kretsar kring en sport eller fritidsaktivitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig lite orolig just nu. Det är så mycket som är på gång och du har svårt att veta hur du ska smälta alla nya intryck. Lägg på att en person plötsligt blivit väldigt intresserad av dig och hen hör av sig hela tiden trots att du försökt att ge vinkar om ditt bristande intresse.

Jungfru 23/8-22/9

Du får för dig att du ska tänka om när det gäller ett problem som du stött på och det infallet kan rädda hela den här dagen. Du vet att du lätt snöar in på detaljer och du ser inte den stora bilden men idag lyckas du tänka tvärtom och då är lösningen på ditt problem ganska självklar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att tänka på andra personer och sätta dem i första rummet. Det blir en väldigt känslomässigt stark dag där du brottas med känslor som du trodde var borta sedan länge. Du upptäcker att en doft eller en viss musik får alla minnen att flöda tillbaka.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Dagen handlar om att vara fokuserad på det du göra och inte fundera så mycket varken framåt eller bakåt i tiden. Ibland kan du bekymra dig över saker som du ändå inte kan påverka och det försämrar din förmåga att koncentrera dig. Kvällen blir livlig och social.

Skytten 22/11-21/12

Du gör fel idag men du vill inte medge det ens för dig själv. Du har varit så självsäker i den här processen att det blir nästan lite pinsamt att du begår just det här, väldigt basala misstaget. Kvällen handlar om att lita på det du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och omväxlande. Du har många järn i elden och det gäller att du hinner med att avsluta all projekt som du påbörjat. På kvällen upptäcker du att en person som du nästan betraktat som ett yngre syskon har börjat se på dig med hela andra känslor än du har för hen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv torsdag där alla drar i dig och behöver din hjälp. Du har inget emot att finnas där för dina kollegor, men samtidigt skulle du behöva lite tid för dig själv där du kan få fokusera på dina egna projekt. Kvällen handlar om en släkting

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen försöker du att inte bli irriterad på en kollega som har blivit lite för intresserad av att hänga med dig. Du trivs ganska bra i din ensamhet så därför blir det jobbigt när du aldrig får vara ifred. Kvällen handlar om att hjälpa en vän som har problem.

Annons