Fredag 6/11

06 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du fånga en viss persons uppmärksamhet men hen är ganska upptagen av sina egna tankar. Kanske borde du vara lite mer rak i att visa ditt intresse. Dina signaler kan ibland bli svårtolkade om personen ifråga inte är så känslig.

Oxen 20/4-20/5

Du är på gott humör den här fredagen trots att du har massor att göra. Du har en förmåga att fokusera på en sak i taget och inte oroa dig så mycket över nästa punkt på dagens schema vilket underlättar i din situation. Kvällen blir väldigt mysig och lite skvallrig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv fredag som tar musten ur dig och du vill inte ens tänka på att gå ut på kvällen trots att du lovat en vän. Antingen erkänner du att du är slutkörd eller så får du bita i det sura äpplet och hänga med ut ändå, vem vet, det kanske blir jättetrevligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du älskar fredagar och kanske den här fredagen lite mer än andra. Dels har du roliga planer för kvällen och dels markerar den här dagen slutet på en oändligt lång vecka för din del. Kvällen blir kanske inte vad du hoppats på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite vresig idag och det beror på att du känner dig bortglömd av den person som du egentligen vill spendera kvällen med. Sanningen är att hen har mycket saker att tänka på och er relation är inte den viktigaste saken i hens liv just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig med bitvis stressig fredag där du får möjlighet att ta igen vissa saker som du halkat efter med. Du får en oväntad hjälp från en kollega som ligger lite bättre till mot vad du gör. Kvällen handlar om att tänka framåt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns lite av en panik i ditt tecken just nu. Det handlar om att du känner att du aldrig får tid att göra det du ska eftersom det hela tiden uppstår problem på vägen. Kanske borde du försöka strukturera ditt arbete lite bättre. Kvällen blir trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du stressar för att hinna med bara för att upptäcka att du tänkt fel och att du har massor av tid på dig att avsluta ditt projekt. Under dagen så inspireras du att vara extra kreativ i ditt arbete. Kvällen tycks kretsa kring god mat och vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en målmedvetenhet som många beundrar i ditt tecken just nu. Den här envisheten och fokusen kommer från en kombination av eld och jord vilket är väldigt gynnsam. Kvällen blir ganska lugn, du behöver få vila upp dig inför helgen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har sett fram emot den här dagen hela veckan. Det är den enda dagen då du inte har en massa saker inplanerade efter jobbet. Du ser fram emot att tillbringa kvällen tillsammans med en film och lite gott snacks men dina vänner har helt andra planer för din del. Det kommer att bli en märklig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del saker som du funderar över just nu och mycket hänger samman med något som inträffade i förra veckan. Du har insett att det bästa är att smida medan järnet är varmt. Idag bestämmer du datum för en viktig händelse i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är inget fel på ditt omdöme så lita på att du väljer rätt. Ditt problem just nu är att du är så velig och att du ofta ångrar dig när du väl fattat ett beslut. Kvällen kretsar kring ett löfte och kring en person du bryr dig mycket om.

Annons