Lördag 7/11

07 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar helt om ett intresse du har och du tillbringar många timmar tillsammans med din hobby och med dina vänner. Det blir en lyckad dag, särskilt om den innefattar utomhusaktiviteter. Du behöver frisk luft för att fungera.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig ovanligt harmonisk den här lördagen. Det har varit en stressig vecka med höga krav på prestation och hårt arbete men du tyckeratt du levererat bra och att du förtjänar att få pusta ut den här helgen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite lätt virrig idag och det gör att du kanske glömmer något som du inte får glömma. Skriv upp viktiga saker så underlättar du för dig själv. Kvällen handlar om något eller någon som du vill fira. Det blir en härlig lördag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska spontan idag och gör det du vill utan att fundera så mycket på konsekvenserna. Det här lite oansvariga attityden har präglat ditt tecken under ganska lång tid och det är dags att försöka växa upp lite och ta ansvar för dina handlingar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har ingen långsiktig plan just nu utan tar gärna dagen som den kommer. Den här lördagen tycks kretsa kring en fest eller kring vänner. Du har svårt att hålla dig så isolerad som du borde eftersom det gör dig rastlös. Kvällen blir riktigt härlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser fram emot att träffa en viss person den här lördagen så därför blir du extra besviken om det blir inställt. Du har svårt att acceptera en ursäkt från din vän, hur bra den än är. Kvällen handlar om att fatta ett viktigt beslut.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite upptagen just nu så därför måste du avböja en aktivitet som verkar väldigt rolig. Du irriterar dig på att du var tvungen att tacka nej, men samtidigt vet du att du fattade rätt beslut. Kvällen kretsar kring familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte så bra på att hålla ordning som du borde vara. Det är alldeles för rörigt i ditt liv just nu så varför inte ta den här lördagen och strukturera lite i det kaoset som du benämner som vardag. Kvällen blir väldigt informativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn och skön lördag där du kan unna dig att slappa ordentligt. Du ligger i kapp med alla måsten för en gångs skull och det ger dig friheten att vara lite impulsiv. En vän vill att ni ska ses men du vet att ert umgänge inte ses med blida ögon av din övriga umgängeskrets.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fokusera på små projekt som ger stora resultat. Om du tänker rätt kan du spara många timmar av hårt slit. Under dagen får du underbara nyheter som gör dig både förvånad, stolt och väldigt glad på samma gång. Kvällen handlar om en beundrare.

Vattumannen 20/1-18/2

Vissa saker är enklare att ordna än andra. Idag vill du göra en sak, men det blir inte så som du tänkt dig för att då måste du offra timmar av sömn och det är du inte villig att göra. Kvällen kretsar kring en dagdröm som du och din familj delar.

Fiskarna 19/2-20/3

Verkligheten kommer i kapp dig en här dagen och du tvingas att ta itu med saker som du tycker är tråkiga och väldigt jobbiga. Om du tvingar dig själv att göra nytta tidigt på dagen så finns det möjlighet att vara ledig hela kvällen och göra något du tycker om.

Annons