Söndag 8/11

08 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om ett beslut som du måste fatta inom den närmaste framtiden. Du är inte riktigt redo för den här typen av avgöranden, men du har inget val eftersom alternativen håller på att ta slut. Kvällen blir rolig och lite för sen.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om projekt i hemmet. En hel del verkar kretsa kring mat eller bak. Just nu trivs du bäst när du får mysa med familjen eller några nära vänner. Ett annorlunda skvaller får dig att inse att du missat en hel del drama i din umgängeskrets.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som tror på både ödet och slumpen och idag behöver du ha båda på din sida för att dina planer ska lyckas. Du går mycket på känsla idag och du hoppas att din intuition leder dig rätt. Kvällen handlar om ett personligt erkännande.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och varierande söndag där du är ovanligt social. Solen står i gynnsam position i förhållande till ditt tecken och ger dig en massa extra energi. Idag försöker du reda ut ett problem som hittills har förblivit olösta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du retar dig på en familjemedlem som har lite svårt att hålla sig till sanningen. Hen kommer gärna med vita lögner för att framstå bättre men du har genomskådat hen för länge sedan. Kvällen handlar om en hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir fartfylld och bitvis stressig. Du har bokat in mer aktiviteter än du egentligen orkar med. Du har så svårt att säga nej till saker som låter roliga även om du redan är upptagen på annat håll. Kvällen handlar om ett vardagsproblem.

Vågen 23/9-22/10

Du inser att du går lite för långt när du medvetet provocerar en vän som är väldigt ilsken just nu. Du tycker det är lite roligt att se hen få utbrott på småsaker men samtidigt får du lite dåligt samvete för att du är en sådan retsticka.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om ett inköp som du egentligen borde låta bli med som du har svårt att motstå. Något du länge gått och önskat dig dyker plötsligt upp till ett väldigt skäligt pris och det gör det svårt att vara stark och avstå.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att se framåt och att inte gräva ned sig i problem från det förflutna. Ibland har du svårt att släppa taget eftersom det innebär att du ger upp en bit av ditt liv som en gång i tiden var ditt allt.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att komma ikapp med uppgifter från veckan och kanske att lära dig nya saker. Den handlar också om att vara fysiskt aktiv och att fokusera på dina mål. Den här dagen får du en komplimang som gör dig extra glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ägnar dagen åt att mindre projekt men också åt liter firande. Det blir en trevlig dag där det bjuds på fika och rövarhistorier. Idag börjar du planera för en resa som du hoppas ska bli av senare i år eller i början på våren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en härlig söndag att se fram emot. Efter en bitvis intensiv vecka är det skönt att slippa fundera utan bara kunna ägna dagen åt att ta det lugnt och njuta av livet. Kvällen handlar om att vara brutalt ärlig även om det kan såra.

Annons