Måndag 9/11

09 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du fokusera på saker som gör dig glad. Det är jobbigt för dig med veckostart eftersom du i regel är väldigt trött på mornarna och det tar tid för dig att vänja dig vid att kliva upp tidigt. På kvällen får du höra nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska lugn och det uppskattar du. Det har varit en del stressiga måndagar den senaste tiden så du passar på att njuta av känslan att hinna med. Under dagen får du ett uppskattat beröm från en chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del frågor som kräver snabba svar, men personen som kunde hjälpa dig lyser med din frånvaro. Hen har andra åtaganden den här måndagen än att komma med råd till dig. Under eftermiddagen får du riktigt matnyttig information.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter av dagen och ännu mer av kvällen. Just nu gynnas du av en positiv influens på ditt tecken och det gör att du är på ett väldigt bra humör. Kvällen handlar om att förverkliga sig själv. Du tar dig tid att göra något som du inte brukar hinna med i vanliga fall.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en risk att du försäger dig om en hemlighet idag. Du är en ganska pratglad av naturen, särskilt när det kommer till andra personers hemligheter. Kvällen handlar om att vara kreativ och låta din konstnärliga sida få skymta fram.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv måndag där du stressar mer än du egentligen skulle önska. Du har fått fler uppgifter tilldelade dig den senaste tiden. Det kan bero på sjukdom eller på att resurserna på ditt arbete är indragna till ett minimum.

Vågen 23/9-22/10

Du grälar öppet med en person som står dig nära idag. Det är sällan du uttrycker dina känslor så här tydligt men en influens från Venus gör att du känner ett behov av att få visa vad du tycker. Under kvällen väntar goda nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och lite annorlunda måndag där du får möjligheten att vara mer kreativ än du brukar. Du har stora visioner och det är bra, men i just det här sammanhanget är det bättre att tänka smått. En rolig episod på jobbet förgyller den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du oroar dig en del för att du ska göra fel och det hämmar dig. Det är bättre att fokusera på dina styrkor istället för att beklaga dig över dina brister. Under dagen får du chansen att hjälpa en vän som betyder allt för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir ganska stressig men ändå rolig och utmanande. Du har en ny grupp att jobba med och det kan ta tid innan ni lär känna varandra. Du kan vara särskilt svårflirtad när det gäller nya människor så för sök att bjuda på dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intressant och utvecklande. Du funderar på ett nytt arbete och idag kan du ta ett steg mot dina mål. Du har visioner men just nu känner du att de inte får komma fram i din nuvarande arbetsmiljö.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om mörka tankar och heta känslor. Du står i nära förbindelse med Skorpionens tecken vilket förstärker dina passionerade sidor. Du vill gärna ha fysisk närkontakt den här dagen. Som singel kan du bli lite för angelägen om att träffa någon.

Annons