Tisdag 10/11

10 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att göra som gruppen vill och det passar inte alltid Väduren som föredrar att vara den som leder snarare än den som anpassar sig och följer. Det här blir tålamodsprövande men en nyttig upplevelse för dig.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir väldigt harmonisk och lugn. Du fokuserar på detaljer och att göra det där lilla extra. För dig handlar ditt arbete just nu om en personlig stolthet. Du vill visa att du är både kreativ och begåvad. På kvällen fortsätter du med ett projekt som rör hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en vilja att vara bäst i ditt horoskop just nu och den här vinnarinställningen kommer från en kombination av Solen och Mars. Du kommer att märka av den både i stort och i smått. Du vill vinna allt från kamper om uppdrag till en vanlig diskussion hemma.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en harmonisk tisdag där du fokuserar på att avsluta olika saker snarare än att påbörja nya uppgifter. Du har ibland lite svårt att verkligen bli klar med saker, du brukar ha en tendens att ha pågående projekt både på jobbet och i hemmet. Idag får du roliga nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har så mycket som du borde hinna med den här tisdagen att bara tanken på allt som ska göras gör dig matt. Du orkar inte riktigt ta tag i mer än du måste just nu. Ditt tecken saknar energi och du skulle behöva vara ut lite mer naturen för att samla jordenergi.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara praktisk både hemma och på arbetet vilket passar dig perfekt. Du är visserligen en intelligent person som stimuleras av mentala utmaningar men ibland så tycker du att det är skönt att helt slippa tänka utan istället kunna jabba lite mer praktiskt och på rutin.

Vågen 23/9-22/10

Det råder en konflikt på din arbetsplats och som alltid i den här typen av situationer blir du väldigt obekväm. Du har svårt att ta parti och vill helst få alla parter att enas. Det här är inte din strid så håll dig utanför hur jobbigt det än är.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska intensiv tisdag där du blir stressad av ett par mindre problem som förhalar ditt slutresultat. Du har planerat det här uppdraget minutiöst och därför blir du besviken när saker inte går som du tänkt dig. En snilleblixt från en kollega kan vara svaret på ditt dilemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skyller på en kollega när det egentligen är du som är den huvudsakliga orsaken till att ett projekt har gått fel. Du har svårt att vara rakryggad och ta på dig skulden eftersom du är rädd att din chef ska tappa respekten för dig. Tänk på att alla gör fel ibland och att det är bättre att vara ärlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig tisdag där du får chansen att skina. Det var länge sedan som du var föremål för så mycket uppmärksamhet som du är idag. Även om det känns obekvämt med alla blickar på dig i början så slappnar du av efter en stund och då lyser din härliga personlighet igenom.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar på att berätta för din chef att du är väldigt missnöjd med hens beteende, men samtidigt är du rädd för att din kritik att utnyttjas emot dig. Ni två har inte den där förtroendefulla relationen som gör att ni kan prata öppet med varandra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om många val vilket kan göra det jobbigt för dig. Just nu påverkas du av Vågens velighet och det gör att inga val blir lätta oavsett om det handlar om. Bara en så enkel sak som vilken lunch du ska välja kan skapa ångest just nu.

Annons