Onsdag 11/11

11 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv onsdag där du tvingas att konfrontera en av dina större rädslor. Hur det här går beror på en kombination av din personliga drivkraft och det stöd du får från människor omkring dig. Tänk på att du är mer kompetent än du tror, du är din egen värsta kritiker.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite stressigare än den övriga veckan, men om du bara fokuserar på en sak i taget så kommer det att gå bra. Du är en person som verkligen kan vara driven när du sätter den sidan till. Kvällen handlar om att visa någon hur mycket hen betyder för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska trevlig onsdag där du får utveckla ditt sätt att tänka. Du tycker att det är kul att lära dig nya saker så den här typen av utmaningar passar dig perfekt. Kvällen bjuder på en hel del skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Du berörs starkt av en historia som du får höra idag. Du önskade att du kunde göra mer för den här personen men som omständigheterna ser ut just nu så kan du inte bidra med så mycket mer än din empati.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du får samarbeta med en person som du beundrar. Hens charm och hens förmåga att få alla människor att känna sig sedda är några av de kvaliteter som du beundrar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite skeptisk till ett rykte som du får höra idag. Du vet att den personen som kommer med det här skvallret har en tendens att överdriva och tolka saker fel. Oavsett vad du tror så väcker det här ryktet din nyfikenhet och du känner att du måste ta reda på mer.

Vågen 23/9-22/10

Det finns så mycket du skulle vilja göra just nu men både din ekonomi och din personliga situation sätter stopp för att vara så impulsiv. Tänk på att den här typen av drömmar kan bli sanna, det är bara att just nu krävs det lite mer planering än vanligt för att kunna förverkliga din vision.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irriterad på en släkting som inte förstår sig på sitt eget bästa. Vanligtvis skulle du låta den här personen få göra fel och upptäcka hur dumt hen betett sig men nu är det för hög risk för att statuera med ett exempel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant onsdag där du får möjligheten att vara lite mer flexibel än du brukar. Du har så mycket att göra just nu att du inte kan slappna av helt och bara njuta av nuet. Kvällen handlar om att bli sams med en person som du bråkat med.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt envis just nu och du driver igenom din vilja i nästan alla situationer. Det kan vara bra om du lyssnade lite mer på de råd som du får. Du har personer med rik erfarenhet omkring dig och de kan hjälpa dig att undvika onödiga misstag. Kvällen blir förvånansvärt rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kämpar för att orka med en motgång på arbetet. Det här är ett projekt som du jobbat med länge så därför känns det extra tråkigt när saker går åt skogen. Tänk på att misstag är en del av processen att lära sig så du måste acceptera att det blir fel ibland.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en sak i taget just nu. Det har varit så mycket olika beslut i omlopp att du känner dig matt av bara tanken på att fatta ett nytt beslut. Dagen handlar om att gå på rutin och att inte fundera så mycket varken bakåt eller framåt.

Annons