Torsdag 12/11

12 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att fundera över den här dagen. Det har varit många turer fram och tillbaka i ett gräl och du börjar känna att du fått nog. Den här relationen kostar mer än vad den ger många gånger så du försöker besluta dig för om det är värt mödan.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska lugn och du kan fokusera på att förbereda så att du ligger bra till inför helgen och kommande vecka. Du är en person som gillar struktur och ordning och idag får du möjligheten att göra saker på ditt sätt. Nyheter om en vän gör dig lite oroad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett projekt som gäller hemmet. Det går bra, men kanske inte så fort som du skulle önska att det gjorde. Under dagen märker du att en kollega börjar sprida rykten och du gör ditt bästa för att stoppa dem innan de eskalerar ännu mer.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du trött och har svårt att fokusera dig på arbetet. Det har hänt något med konstellationerna i ditt tecken och just nu har du inte mycket ork kvar när kvällarna kommer. Var snäll mot dig själv och skäm bort dig själv med god mat och mycket sömn.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du avskyr en person som ändå lyckas dröja sig kvar i ditt liv trots att du vid upprepade tillfällen försökt skära bort hen från ditt liv. Hen har vänner som är nära relaterade till dig på ett eller annat sätt och du inser att det skulle bli för kostsamt för dig att göra dig av med alla era gemensamma förbindelser.

Jungfru 23/8-22/9

Du funderar på att testa på en hobby, men du vill inte börja själv. Du har frågat alla i din vanliga umgängeskrets om det vill haka på så nu kanske du borde titta efter sällskap på annat håll, prova inom familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du får en chans att rätta till ett misstag innan någon annan upptäcker det idag och du blir verkligen lättat. På senaste tiden har din chef varit rätt så vresig och du är inte alls säker på hur hen skulle reagera på det här misstaget.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gör upp listor antingen på papper eller i ditt medvetande där du skriver upp för och nackdelar med ett val som du är på väg att göra. Det är rör något om kan bli en viktig del i ditt liv så det gäller att du fattar rätt beslut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har haft en del problem med din relation med en person som står dig nära. På sista tiden känns det som om ni bråkat mer än ni varit sams och det beklagar du. Du vill gärna reda ut situationen men du vet inte i vilken ände du ska börja nysta.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du en riktigt mysig dag på flera olika sätt. Du umgås med familjen, du får bra nyheter som rör din framtid På kvällen hör du av en vän som lyst med sin frånvaro i ditt liv. Det är först nu, när hen hör av sig som du kommer på dig själv med hur mycket du faktiskt saknat hen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du lägger ned mycket tid på att sätta en plan i verket idag så du kommer bli väldigt besviken om din plan inte är vattentät. Tänk igenom den både en och två gånger innan du fullbordar din idé så kommer du säkra eventuella mindre misstag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är modig nog att säga nej till något som kan innebära både bättre inkomst och hen el del status för din del. Nackdelen är att det du tackar nej till kommer att uppta för mycket tid och det känner du att du inte har råd att avvara just nu.

Annons