Fredag 13/11

13 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra dag där du får möjligheten att visa upp din mer kreativa sida. Du njuter verkligen av livet just nu och du känner dig närmare din familj mot vad du gjort på länge. Kvällen handlar om hederligt fredagsmys.

Oxen 20/4-20/5

Du inser att du gjort fel, men du vet inte hur du ska kunna rätta till det. Vänd dig till en chef så kommer du upptäcka att ditt misstag snarare var bra än dåligt och att du i det här faller verkligen har haft tur i oturen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget utrymme för förseningar idag. Du har åter igen planerat dina aktiviteter så tajt att du nästan blir tvungen att boka av eller komma sent till något. Försök att inte vara en sådan tidsoptimist. När det gäller transportsträckor kan det alltid uppstå förseningar av olika slag,

Kräftan 21/6-22/7

Du genomgår en inre förvandling idag. Den här förändringen kommer inte bli tydlig för omgivningen på flera veckor men du själv inser att du ändrat dig och att du under lång tid växt och förvandlats. En ny bekantskap kan komma att hjälpa dig med ett dilemma som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i både nya och gamla problem vilket är bra. Det blir på sätt och vis lite som att göra en mental storstädning. Det var länge sedan du röjde upp i ditt eget liv och knöt samman alla lösa gamla trådar. Nu när ditt förflutna känns avslutat kan du börja blicka framåt igen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intensiv och stressig fredag eftersom du får hjälpa en person som har hamnat efter. Du är inte särskilt bra på att stressa fram resultat och därför blir du irriterad när du får den här typen av press på dig. Kvällen blir både lugnare och mer harmonisk än dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej till en vän som hela tiden vill ha din hjälp. Hen måste bli mer självständig samtidigt tycker du det är både trevligt och smickrande att hen kommer till dig för att be om hjälp. Kanske måste det bli du som markerar genom att säga nej.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta det lugnt och inte stressa även om det är mycket att göra, Ditt problem är att du ofta blir slarvig när du stressar och det kan göra mer skada än nytta. Kvällen handlar om vänskap och om att förnya ett gammalt löfte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du envisas med att fullfölja en plan som du har fast du innerst inne vet att den kommer att ge dig problem. Det är som om du måste bevisa både för dig själv och för omvärlden att du har rätt. Kvällen handlar om ett udda beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir intensiv men ändå väldigt rolig. Du får en uppgift som till en början verkar omöjlig men när du börjar bena ut den så inser du att det faktiskt är en uppgift som passar dig och som du kan, om du ger dig själv tid, briljera med. Kvällen handlar om passion och om att förlåta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du rätt så envis idag och det har du nytta av. Genom att inte ge upp utan se på problemet från flera olika håll så upptäcker du en lösning på dilemmat som är både nytänkande och annorlunda. På kvällen är det fredagsmys som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen har du inga problem med att säga nej. Du säger nej till din chef, din vän och din familj utan att få det minsta dåliga samvete. För dig är det så pass viktigt att kunna prioritera dig själv att du faktiskt struntar i om andra bli besvikna på dig idag.

Annons