Lördag 14/11

14 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir inte så som du tänkt dig den eftersom en hel del av dina planer måste ställas in. Du är irriterad på att hela tiden behöva anpassa ditt sätt att leva efter de nya förhållanden som råder i din omgivning. Kvällen blir ganska lugn och lite tråkig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en tidig dag och en ganska sen kväll. Du har mycket att göra men du tar dig ändå tid att fika med vänner och äta en god lunch. Eftermiddagen handlar om ett riktigt bra besked av något slag. Du får en mysig lördagskväll att se fram emot.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du saknar en person i ditt liv som du kan föra livfulla intellektuella diskussioner med. Egentligen handlar det om att du längtar efter något som du haft men som du inte längre har. Tänk på att man ofta romantiserar sitt förflutna på bekostnad av sin framtid.

Kräftan 21/6-22/7

Du har fullt upp den här lördagen och det är bra eftersom då hinner du inte grubbla så mycket. Den senaste tiden har du alternerat mellan att vara glad och energifull och att vara lite deppig och frånvarande. Idag är en av dina mer positiva och roliga dagar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period där det känns som om tiden flyger fram. Du hinner nästan inte smälta allt som händer och det kan göra att du känner dig överfull på en mängd olika känslor. Idag tar du kontakt med en vän som du saknar.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner ett behov av att reda ut en konflikt men din vän känner inte samma sak vilket gör det svårt. När du försöker ta upp problemet så drar sig din vän undan och du står och argumenterar med dig själv. Det är bara att inse att det här inte är rätt tillfälle att ha den här typen av diskussion.

Vågen 23/9-22/10

Du är på väg att göra ett stort misstag den här lördagen, som tur är avbryts du innan du lyckas fullfölja din idé och det är något som du är tacksam för. Den senaste tiden har ödet verkligen spelat dig i händerna och du har undvikit både pinsamma incidenter och fatala fel tacka vare slumpen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som kan bli ganska temperamentsfull, särskilt så här års. Det är något med dig och november månad som sällan klingar harmoniskt. Det är som om du blir rastlös och sökande vid den här tiden på året.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del saker att göra den här lördagen så det gäller att ha ett högt tempo från morgon till kväll. Som tur är har du en massa bra energi i ditt horoskop idag och det hjälper dig att klara av alla du förutsatt dig att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om mindre projekt i hemmet som du vill få avklarade innan det är dags att ägna dagen åt en hobby. Det blir en bra lördag och en ännu bättre lördagskväll. Den här kvällen kan en flirt förvandlas till något mer än bara en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande gott humör den här lördagen. Du har fått goda nyheter som rör både dig själv och hela din familj. Det blir en roliga och dynamisk dag där du får massor av saker uträttade. På kvällen umgås du med vänner och äter god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill gärna bevisa för dig själv att du är väldigt självständig men frågan är om det inte bara går ut över dig själv när du tacka nej till värdefull hjälp. Det är inte en svaghet att få hjälp, snarare en styrka att kunna inse att du tagit dig vatten över huvudet.

Annons