Söndag 15/11

15 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen passar du på att ta det lite lugnt och pusta ut efter en lång men givande vecka. Du behöver få en mental paus från vardagen så varför inte ta en utflykt den här dagen? En familjemedlem har roliga nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir inte riktigt lika stressig som lördagen men du har fortfarande en hel del att göra. Du känner ett behov av få extra rent omkring dig den här dagen och det gör att du överväger en rejäl storstädning i ett utrymme som inte får så mycket uppmärksamhet annars.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och omväxlande söndag där fokus ligger på projekt i hemmet. Du har fått grönt ljus för att genomföra en lite annorlunda inredningsidé och den idén verkställer du idag. Kvällen handlar om att fundera framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du kan ha fel idag men ändå anklagar du en vän för att ha gått bakom din rygg. Dina bevis bygger på saker du har hört snarare än fakta. Det här kan leda både till drama och till en ganska het diskussion mellan dig och din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen passar du på att vara utomhus så mycket som möjligt. Du mår särskilt bra om du är i naturen. Även om det finns storstads Lejon så är det betydligt vanligar att just Lejon hämtar sin energi från naturen.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir utfrågad och känner dig anklagad idag fast du inte gjort något. Hela situationen får dig att gå in i försvarsläge och det skapar spänning mellan dig och din vän. Du är dålig på den här typen av känslomässiga utspel.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen passar du på att göra lite nytta hemma. Det blir en lugn och harmonisk dag där du får chansen att visa hur talangfull du kan vara. Din kreativa sida får fritt spelrum och du låter verkligen konstnären inom dig få blomma ut.

Skorpionen 23/10-21-11

Du väljer återigen sida och det är jobbigt eftersom det här valet står mellan två nära vänner. Du vet att den här konflikten varken kommer att bli kortlivad eller civiliserad så du inser att du måste välja sida innan du förlorar båda dina vänner. Kvällen handlar om att planera en resa till våren.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en livlig och annorlunda söndag där du står i fokus för uppmärksamhet från flera olika håll. Även om du gillar att vara i centrum så är det kanske inte den här typen av uppmärksamhet du är ute efter. Under dagen får du chansen att visa hur talangfull du är.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att fokusera på framtiden. Kanske studerar du och då är det full fokus på att lära in, det kan också röra sig om en fysisk utmaning eller att du helt enkelt jobbar helg. Kvällen handlar om vänskap och om hemligheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna vara lite försiktig idag eftersom det finns indikationer på att olyckan kan vara framme. Undvika fysiskt utmanande saker eller situationer som kan vara farliga. Unna dig hellre en hemmadag framför tv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får som du vill men du är ändå inte nöjd. Trots att det blir så som du sagt så känner du dig på något sätt snuvad på en seger. Det är som om det gick lite för lätt att driva igenom din vilja och du misstänker att du missat något viktigt.

Annons