Måndag 16/11

16 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/19/4

Måndagen bjuder på personliga utmaningar och för din del ett behov av att få hävda sig. Du tycker ofta att du kommer i skymundan nu för tiden och det är inte en position som Väduren trivs med. Idag får du chansen att visa omvärlden precis hur briljant du kan vara.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska trött den här måndagsmorgonen, men du försöker ändå vara positiv. Som tur är får du möjligheten att jobba ensam en del och då kan du arbeta utan att samtidigt försöka vara social. Under dagen får du ett oväntat beröm från din närmaste chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen är sällan en bra dag för den morgontrötta Tvillingen. Det är något med början av veckan som du har särskilt svårt för. Som tur är finns det en kollega som vet hur hen ska få dig på gott humör. Under kvällen väntar en utmaning av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite sur den här måndagen. Du har fått reda på att en vän har pratat om dig bakom din rygg och det sårar dig, Tyvärr är er relation inte så enkel att du bara kan ställa din vän mot väggen. Du måste fundera ut en annan väg för att få fram sanningen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen är i sig en personlig utmaning för din del så när ditt arbete toppar den med ett test av något slag blir du riktigt irriterad. Att inleda veckan på det här sättet anser du är rent omänskligt. Kvällen blir lite trevligare än dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är sugen på att testa lite nya områden på arbetet men du vet inte riktigt hur du ska framför det till din chef. Du brukar inte vara pigg på förändringar så det är ganska sannolikt att din chef inte ens har dig i åtanke när det kommer till de här uppdragen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en tvekan över ditt tecken idag. Du får en fråga som kräver ett ganska snabbt svar och det gör dig väldigt osäker. Du har inte riktigt styrkan att tvinga fram ett dylikt beslut under tidspress. På kvällen ventilerar du din frustration med en vän eller med din partner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får chansen att visa vem du är idag och du vill gärna ta den här möjligheten att lära känna din kollega lite bättre. Det här är en person som ständigt imponerar på dig både med sin personlighet och med sitt kunnande, men av någon anledning har ni aldrig kommit varandra nära.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en stressig dag där du måste prestera på hög nivå. Du har inte energin just nu att ta dig an den här typen av utmaningar och det gör att du presterar sämre än du borde. Din chef och även du är besviken på dig. Tänk på att alla har dåliga dagar.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lite seg i starten, men en kollega lyckas få dig på gott humör bara genom några ordvitsar. Hen vet alltid hur hen ska mjuka upp din lite kantiga person, särskilt på måndagar. Kvällen verkar bjuda på en rolig fysisk träning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en ursäkt för att slippa vara med på ett möte idag och det irriterar en annan kollega som inte kommer undan. Ni två konkurrerar om samma chefs uppmärksamhet, men det är oftast du som drar det längsta strået. Se upp med den här personen och med hens avundsjuka.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du arbeta lite mer praktiskt och det tycker du är kul. Även om de mentala utmaningarna brukar vara det som du uppskattar mest med jobbet så kan det vara skönt att slippa tänka ibland. Kvällen handlar om en kompromiss.

Annons