Tisdag 17/11

17 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du kompensera för något som du missat eller gjort fel. Det kan bli ganska stressigt men du är nöjd att du inte gav upp när du väl blir klar. Kvällen handlar om ett riktigt saftigt skvaller.

Oxen 20/4-20/5

Det finns ingen ursäkt att inte hinna med det lilla extra idag så därför lägger du manken till för att prestera så bra som möjligt. Under den här tisdagen får du också chansen att delta i ett väldigt informativt och intressant möte.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör den här tisdagen och du går omkring i din privata lilla lyckosfär. Något har sagt eller gjort något för att göra dig glad och den gesten betyder enormt mycket för dig. Kvällen blir ganska seg eftersom du deltar i ett möte eller en aktivitet som drar ut på tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen försöker du hinna med en hel del saker och resultatet bli att du stressar. Just nu är du ganska splittrad och har svårt att fokusera på en sak i taget. En vän kommer med ett par bra tips, men frågan är om du tar åt dig av dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett sätt för dig att komma kring en oskriven regel i din umgängeskrets. Det handlar om kärlek, om före detta partners och om personliga relationer. Oavsett vad du gett dig in i så är det ingen enkel situation.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt bekräftelsesökande och det vet du om. Du irriterar dig på dig själv eftersom du inte har mer stolthet än att springa efter beröm och uppmuntran. Det handlar om en övergående influens. Snart är du ditt vanliga, cyniska jag igen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns gränser för vad du orkar med just nu. Det har varit en ganska jobbig period så du är in i själen trött och behöver en fysisk såväl som en mental paus från vardagen. Kanske borde du boka någon trevlig utomhusaktivitet till helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen blir du ifrågasatt och det gillar du verkligen inte. Det handlar om en kombination av stolthet och integritet. Du anser att din chef går ifrån sin chefsroll och blir mer en gnällande medarbetare än någon som kommer med konstruktiv kritik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har inget emot att ha flera personer i din grupp men du föredrar när det rör sig om människor som lätt blir charmade av dig. Du gillar att vara centrum för uppmärksamhet men idag känner du dig lite utanför. När du inte känner dig som en i gruppen blir du gärna lite grinig.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att fokusera på en komplicerad uppgift som kräver ett bra samarbete och ett gemensamt mål. Till en början verkar det vara omöjligt att få dina kollegor att sträva åt samma håll, men med hjälp av lite knuffar i rätt riktning lyckas du få till en homogen grupp.

Vattumannen 20/1-18/2

Du argumenterar mycket med en kollega som har en betydligt slappare inställning till arbetet än vad du har. Ditt problem är att inget biter på den här personen. Varken hot eller mutor verkar fungera, inte ens logik når fram till hen. Du känner dig maktlös.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du kämpar på med en uppgift som aldrig tycks vilja bli klar. Trots att den är seglivad och ganska tråkig har du förutsatt dig att du ska leverera på högsta nivå och då kräver det ett engagemang från din sida.

Annons