Onsdag 18/11

18 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen försöker du resonera med en chef för att ni ska få samma syn på de uppgifter som du förväntas göra. I dagens läge känns det som om du och din chef många gånger pratar förbi varandra snarare än med varandra.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lugn och ganska harmonisk onsdag att se fram emot. För dig handlar dagen om att dela upp den i olika småprojekt så att du kan leverera ett bra resultat inom många områden. Genom att variera arbetet så tröttnar du inte lika fort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir arg och besviken på en vän för att hen inte tar ditt parti i ett bråk. Även om hen har en lika nära relation till dig som till den du bråkar med så anser du att hen borde stå vid din sida eftersom er historia går längre tillbaka än deras.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen blir du arg på en kollega som beter sig fegt. Du kanske inte alltid är den mest rakryggade personen, men du försöker ändå att bete dig på ett schysst. Din kollega däremot har inte alls samma etiska värderingar som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen gör du något som är väldigt annorlunda. Du hör av dig till en person som du knappt pratar med längre och du erkänner att du saknar hen otroligt mycket. Din uppriktighet uppskattas av din vän som saknat dig lika mycket men som inte vågar vara lika rättfram som du är.

Jungfru 23/8-22/9

Du undrar mycket över en person som av någon anledning verkar dra sig undan alla andra. Hen har tidigare varit en självklar mittpunkt för alla sociala sammanhang, men just nu så verkar hen vilja vara ifred och det väcker din nyfikenhet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något avslappnat och väldigt lättsamt över ditt tecken just nu. Vanligtvis kan beslut och konflikter tära hårt på dig men just idag bryr du dig inte särskilt mycket. Även när det rör sig stora beslut som ska fattas så känner du att du kan göra det utan att stressa upp dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att fokusera på saker som får dig att må bra. Just nu tenderar du att irritera dig både på saker som sker och på personer omkring dig. Det har med en årlig influens i ditt horoskop att göra. Ofta parerar du den här irritationen med en kortare resa, men det kan du inte göra just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir riktigt glad när du får en ny samarbetspartner idag. Även om du inte vill medge det så är du attraherad av den här personen och det gör det så mycket trevligare att kliva upp på mornarna och gå till jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i en krävande period då du ska prestera på toppnivå. Trots alla yttre krav och måsten så mår du ovanligt bra. Du har hittat en grupp som du trivs både att jobba med och att umgås med. Du har också en väldigt hemlig crusch som bidrar till att dagarna flyger fram.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ingen ursäkt för ditt uppförande idag. Du är oförskämd och alldeles för otålig mot en person som skulle behöva ditt stöd inte dina pekpinnar. Försök att se saker ur den här personens perspektiv. Hen har gått igenom mycket och hen är rätt så fragil.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får som du vill och du känner dig riktigt nöjd. Det här är ett mål som du haft länge, men det är först nu som du lyckas få alla pusselbitar på plats. Till din hjälp har du en intelligent och pålitlig kollega som alltid ställer upp.

Annons