Torsdag 19/11

19 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen får en lugn start där du får möjligheten att fokusera på rätt saker. Det blir en intressant och lärorik dag. Du utvecklas och utmanas på olika sätt. Ett råd från en kollega kan hjälpa dig om du kör fast idag.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen fokuserar du på att få saker gjorda. Du är väldigt effektiv den här dagen. Ett samarbete med en annan grupp eller en annan kollega kan visa sig vara din räddning när ett oförutsett problem inträffar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör den här torsdagen. Du får en förnyad drivkraft av Solen och med extra dragkraft från Uranus har du enbart gott att vänta från resten av veckan. Kvällen handlar om ett personligt samtal.

Kräftan 21/6-22/7

Du är oroad över en släkting som utsätter sig för onödiga risker. Hen har alltid varit lite av en chansare men nu verkar det slå över till ren dumhet. Under eftermiddagen väntar ett positivt besked som rör din ekonomi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser igenom en vit lögn som en kollega försöker lura i dig. Även om du vet att hen enbart säger det här för att undvika att du blir sårad så känner du dig lite kränkt. Du är främst irriterad på att hen inte tror att du klarar av att höra sanningen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är tvungen att anpassa takten på ditt arbete efter en person som inte har samma erfarenhet som du har. Det blir en tålamodsprövande dag där risken är stor att du fräser ifrån när du tycker att din kollega är för långsam.

Vågen 23/9-22/10

Du har en hel del saker som du vill hinna med den här torsdagen och när man har så många planer är det bäst att planera noggrant. Hur du lägger upp dagen kan bli avgörandeför om du kommer hem i tid eller inte.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite försiktig i dina uttalanden om en kollega. Hen har visat sig ha bundsförvanter på högt uppsatta positioner så det kan slå tillbaka om du pratar illa om hen. I övrigt en kreativ och uttrycksfull dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Undertorsdagen tar du tag i ett projekt som haren förmåga att halka efter. Du tycker kanske inte att det här är det mest inspirerande du kan göra med din dag, men du vet att det är nödvändigt. Kvällen blir stimulerande.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen passar du på att göra något för dig själv. Det kan handla om att du skämmer bort dig fysiskt eller andligt. Det blir en mysig dag där fokus ligger på att hitta lugnet inom dig. Kvällen blir överraskande intressant.

Vattumannen 20/1-18/2

Du skämmer bort en familjemedlem med att serva hen hela dagen. Du vet att du borde låta den här personen agera lite mer självständigt, men du tycker det är så roligt när du kan hjälpa till att du struntar i vad som är nyttigast för personen ifråga.

Fiskarna 19/2-20/3

Du upprätthåller lugnet trots att du mest av allt vill skrika rakt ut. Det handlar om en person som vet hur hen ska trigga dig och idag är hen mer retfull än någonsin. Du brukar inte ha så kort stubin, men Mars påverkar dig negativt på det sättet just nu.

Annons