Fredag 20/11

20 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att bli lite lat på fredagar och det vet du om. Det är som om du tar helg redan på torsdagen och så är fallet även idag. Problemet är att risken finns att du kommer efter med en hel del och får ta igen det i början av veckan.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen går fort. Du har mycket att göra, men det gör dig inte så mycket. Under dagen får du möjligheten att prata med en kollega lite om hur hen ska tänka kring olika saker som har med jobbet att göra. Kvällen blir riktigt mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har haft en del att fundera på under hösten men nu känns det mesta bättre. Du njuter av att det är fredag och du myser med fika och långlunch om du kan. Kvällen handlar mest om familjen och om att ta hand om varandra.

Kräftan 21/6-22/7

Du planerar framåt, något du varken har kunnat eller velat den senaste tiden. Det känns skönt att kunna tänka på annat än nuet även om du fortfarande är försiktig att planera saker som innefattar resande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att acceptera att din kollega inte har tid med det projekt som du vill att hen ska ta sig an. Du försöker både med din övertalningsförmåga och med din charm men inget hjälper i det här fallet. Kvällen handlar om vänskap, och om starka känslor som inte vill försvinna.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska intensiv. Du har mycket som du ska hinna med och tiden flyger fram. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa en kollega hur kunnig du är inom ett väldigt specifikt område. Du har alltid varit lite udda när det kommer till kunskap.

Vågen 23/9-22/10

Du har haft en större konfrontation med en vän och det tycker du inte alls känns bra trots att du vet att det var oundvikligt. Du kan helt enkelt inte acceptera att personer sviker dig gång på gång utan att säga något.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och harmonisk fredag där du satsar på att avsluta de projekt som du påbörjat under veckan. Trots att det är mycket att göra så hinner du med utan problem, du kanske till och med kan smita hem lite tidigare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här fredagen så har du en hel del att tänka på. Det är mycket frågor som snurrar i din skalle och du känner att du inte riktigt orkar med. Kvällen blir väldigt informativ och ganska intressant även om den kunde vara lite mer upplyftande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är mycket som händer just nu och det gäller att du hänger med i svängarna. En vän planerar en middag, fest eller bara en myskväll och du känner att det skulle vara riktigt kul att hänga med. Under eftermiddagen upptäcker du att en kollega har börjat flirta lite med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara väldigt splittrad i ditt fokus idag och det gör att många saker som du påbörjar bli liggande lite halvfärdiga. Det bästa vore om du gjorde en sak i taget och om du har en lista på vad du ska göra som du kan pricka av. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på en vän eller din partner idag. Det har varit ett spänt läge mellan er en tid och därför känns det extra irriterande när hen säger eller gör något för att medvetet reta upp dig. Du orkar inte med den här typen av provokationer just nu.

Annons