Lördag 21/11

21 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lite enformig eftersom du måste ägna den åt saker som du helst vill skjuta upp. Trots att det kanske inte blir så upplyftande så blir lördagen lärorik och faktiskt ganska intressant på sitt sätt. Kvällen handlar om vänner.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv, du vill visa att du kan tänka kreativt och att du är väldigt effektiv. Trots att du jobbar hårt så ser du ändå till att ta en paus och göra något annat mellan varven. Kvällen blir lugn och harmonisk och innefattar god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg och besviken på en vän för att hen inte vill säga som det är till dig. Hen har ofta haft en förmåga att ljuga tidigare men du trodde att hen hade kommit till rätta med den ovanan. Kvällen blir mysig och familjär.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period där du har massor av olika projekt på gång. Du tycker att det är roligt att hela tiden ha saker att göra, men risken är att du inte får vila upp dig ordentligt. Tänk på att det är helg och att helgen är till för återhämtning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du genomgår en inre utveckling idag. Det handlar främst om att du vill visa dina vänner och dig själv att du är mer än den ytliga person som du varit den senaste tiden. Du har ett behov av att få visa upp en djupare och mer eftertänksam sida av dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir irriterad på en person som medvetet fördummar sig själv. Hen har en förmåga att underskattat sin egen intelligens och det gör att hen inte utnyttjar sin fulla kapacitet. Du har försökt att prata med hen om det här många gånger, men det har inte gått så bra.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och skön lördag där du egentligen inte gör så mycket. Dagen handlar till stor del om att ta hand om sig själv och om återhämtning. Ett sms från en vän kan göra dig lite smått upprörd. Du hade väntat dig mer av den här personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och varierande. Du verkar ha utomhusaktiviteter inplanerade och du kan förhoppningsvis genomför dem som planerat. En vän vill ha ditt råd i en fråga som rör relationer. Du känner en viss tvekan på hur du ska ställa dig till det här problemet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bir ganska lugn och du får en chans att hämta andan efter en dramatisk vecka. Har du en partner handlar stora delar av dagen om er relation. Det kan vara att ni är nyförälskade, men det kan också röra sig om allvarligare diskussioner rörande er gemensamma framtid.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir väldigt intensiv, det är mycket som ska hinnas med och timmarna för att göra det är relativt få. Som tur är så hjälps alla i familjen åt eftersom det rör sig om ett gemensamt projekt. Kvällen handlar om en lögn, om starka känslor och kanske även om romantik.

Vattumannen 20/1-18/2

Du håller dig ifrån en person som sårat dig vid upprepade tillfällen tidigare. Du vet att du borde ta tag i problemet, men du orkar helt enkelt inte. Under dagen genomför du ett ganska omfattande projekt som blir bättre än du tänkt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns olika saker som du skulle vilja göra den här lördagen, men av någon anledning så går det inte så bra som du hoppats på. Problemen uppstår när flera personer är inblandade i de här aktiviteterna. Det är varken genomförbart eller lämpligt att träffas så många just nu.

Annons