Söndag 22/11

22 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om vila och att mentalt komma ikapp. Det har varit lite upp och ned vissa veckor nu under hösten och det är den perfekta dagen att smälta allt som hänt. Tänk på att inte underskatta värdet av att ta det lugnt.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen har du en del att stå i, särskilt på förmiddagen. Den blir en intensiv men ändå bra dag som för med sig väldigt goda nyheter. Det verkar som om du lyckas väldigt bra i affärer just nu. Kvällen handlar om att fira.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ingen möjlighet att säga nej till en person som ber dig om en tjänst. Du vet att du är skyldig hen betydligt mer än det hen ber om, men ändå känner du dig på något sätt lite lurad. Kvällen handlar om vänskap och om att förlåta ett misstag.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du fokusera på en uppgift som har med dit arbete att göra. Tyvärr är du alldeles för lättdistraherad och dina tankar börjar vandra så fort du sätter dig ned och ska börja.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen gör du en upptäckt som främst har med en vän att göra. Det handlar om att hen har ljugit och smusslat med en person vid sidan av ett förhållande som hen redan har. Även om det bara berör dig indirekt bli du ledsen över hens nonchalanta beteende.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen har du möjligheten att imponera på en person som länge fascinerat dig men som du inte riktigt vågat ta kontakt med. Nu spelar slumpen dig i händerna och du får den här unika chansen att visa precis hur fantastisk person du är.

Vågen 23/9-22/10

Du tar ställning för en vän och mot en annan. Det här är en position som du varit i förr och som du inte uppskattar alls. Just i det här fallet så är det ganska klart vem som har fel och vem som har rätt men du ogillar ändå att behöva välja sida.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen vill du komma i kontakt med en person som inte varit del av ditt liv på länge. Du har känt en saknad efter hen den senaste tiden och nu vill du göra något åt situationen. Tänk på att du aldrig kan gå tillbaka till det som varit, men ni två kan börja om på nytt om båda vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får massor av input idag och det är bra eftersom du själv saknar idéer. Du har ett projekt som du påbörjat men nu när du kommit halvvägs så vett du inte hur du ska styra upp det. Din vän däremot saknar inte idéer om hur du ska gå till väga.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen innehåller spänning förväntan och till sist glädje. Det blir en fartfylld dag som bjuder på en hel del skratt och en hel del roliga upplevelser. Omständigheterna tvingar dig att göra saker som du inte brukar idag och det blir en positiv upplevelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen förväntas du ta ansvar för något som du påbörjat men som du egentligen inte vill avsluta. Det handlar mest om att du tycker det är lite tråkigt att göra det sista. Det är att starta upp saker som är kul, inte att avsluta dem. Kvällen handlar om fantastiska nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att vill men du vet inte hur du ska kunna säga det till din vän. Ditt problem är att du inte kan såra den här personen eftersom du tycker för mycket om hen, men du har kommit så långt i din självinsikt att du insett att du inte kan fortsätta så som du gjort fram till nu.

Annons