Måndag 23/11

23 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en trevlig och social måndag där du fokuserar på att hinna med och få saker gjorda. Du har mycket kreativitet i ditt tecken just nu så kanske skulle du hitta ett sätt att låta din konstnärliga ådra få blomma ut.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att göra saker i lagom takt. Du har trevligt den här dagen för du jobbar med en person som du trivs bra med. Dagen går fort och du har att göra, men poängen är att dagen bli mindre stressig än du först trodde att den skulle bli.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns att göra den här måndagen. Det handlar både om nya uppgifter och gamla projekt som blivit kvar från förra veckan. Den här dagen väntar en del nyheter. De kan vara både bra och dåliga beroende på din inställning.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir väldigt stressig och du känner en hög press som har med arbetet att göra. Det kan röra sig om att du vill visa hur bra du är, men det kan också handla om att du har en chef som har höga förväntningar på just dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite osäker på hur du ska tänka när det gäller dina valmöjligheter idag. Ibland blir du velig när det finns för många bra saker att välja mellan. Nu står du med två eller flera bra alternativ och det får dig att tveka om din magkänsla faktiskt leder dig rätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har att göra både på arbetet och hemma. På jobbet kan det bli stressigt för att du täcker upp för flera kollegor som är sjuka eller borta och hemma har du satt igång ett antal projekt som du skulle behöva avsluta. Ett skvaller om en kollega får dig att bli lite nyfiken.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att tänka till. Vanligtvis har du inga problem med att planera din dag, men just den här måndagen är rörig och du har vaknat på fel sida vilket knappast bidrar till en bra start på dagen. Kvällen handlar om att kunna säga nej.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har haft en del att fundera på den här helgen men det verkar som du har kommit fram till ett beslut som rör både din nuvarande situation och din framtid. Det har inte varit lätt att komma till den punkt du är på idag så du ska vara stolt över dig själv och över det du har presterat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är skyldig en vän en ursäkt, men det blir kanske inte så enkelt som att bara säga förlåt. Du har gjort och sagt saker som gör att din ursäkt inte bara kan handla om tomma ord, du måste visa att du uppriktigt ångrar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rolig och social. Du får stifta bekantskap med en ny arbetsgrupp igen och du kan bli lite förvirrad av det ständiga bytet av arbetspartners. Som de flesta jordtecken så föredrar du att inte ha för många förändringar i din vardag. Trots din lätt negativa inställning så blir bytet riktigt lyckat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra och det kan hända att du fattar en del lite ogenomtänkta beslut. Att du blir stressad och inte alltid tänker igenom nästa steg kan påverka hur långa din arbetsdag blir. Det finns en risk att du får göra om och göra rätt. Kvällen för med sig goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du måste inse att du inte kan påverka din vän mer än det du gör just nu. Du har använt dig av ditt inflytande och till och med av lite påtryckning för att få igenom din vilja men din vän är envis och viker inte en tum. Här måste du tänka smart och långsiktigt.

Annons