Tisdag 24/11

24 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att bli arg för småsaker idag och det är Mars som påverka ditt humör negativt och drar ned din energi. Du kan inte göra så mycket åt den här påverkan men du kan vara medveten om vad den gör med dig och på så sätt parera de mest negativa effekterna.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att tänka långsiktigt vilket du brukar vara rätt så bra på. Det du ska ha med dig idag när du gör upp dina planer för framtiden är att saker förändras väldigt snabbt just nu och att det är svårt att utgå från tidigare erfarenhet eftersom du just nu befinner dig i en unik situation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har hamnat i en sits där du ställs mellan två vänner som blivit osams. Du brukar inte ha några problem att välja sida eftersom du oftast har en klar uppfattning om vad du anser är rätt och fel men i just det här fallet är det svårare eftersom båda delvis har rätt.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det finns ingett du kan säga eller göra för att få din kollega att må bättre ändå försöker du både med skämt och lite tafatta tröstande ord. Du kanske inte kan hjälpa din kollega men hen uppskattar ändå dina försök att muntra upp och din empati.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om starka åsikter, heta diskussioner och en hel del konflikter som du inte kan påverka till din fördel. Just nu är det väldigt spänt mellan dig och din vän vilket gör att den här typen av gräl har blivit en del av vardagen. Ni borde prata ut om era känslor, men ingen vill ta första steget.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då du måste jobba för två och det gör att du ofta är helt slut när kvällen kommer. Du har en mängd pågående projekt hemma, men när du väl kommer hem från jobbet så orkar du inte börja med dem. Lyssna på din kropp och var snäll mot dig själv. Stressa inte i onödan.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del att fundera över den här tisdagen. Mycket handlar om att du ska komma till rätta med ett problem som du har dragits med under en längre tid och det är något som måste få ta både din tid och ditt tålamod i anspråk.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du tvingar dig själv att tänka framåt och det går kanske inte så bra som du hade hoppats på. Ditt största problem är att du inte riktigt vet hur du ska tänka eftersom det finns så många variabler som är osäkra just nu. Här gäller det att du litar på ditt eget omdöme.

Skytten 22/11-21/12

Du skyndar dig att göra en vän en tjänst, inte så mycket för att du vill det som för att du vill framstå som sympatisk. Just nu är du inne i en period då du har ett behov av att vara omtyckt och du gör allt för att visa din omgivning hur trevlig och charmig du är.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir lite sur på en vän för att hen alltid ska ta täten i allt. Hen släpper inte fram andra och det irriterar dig. Du har tidigare försökt prata med din vän om hens ovana att alltid vilja vara den som bestämmer, men din vän är inte så bra på att lyssna på kritik. Kvällen blir ovanligt rolig och social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Bra nyheter både när det gäller något personligt och nyheter om ditt arbete bidrar till att du är på så bra humör. Den här dagen går fort och på kvällen har du en anledning till att fira.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt nöjd med din insats i dag och det är bra eftersom du den senaste tiden inte gett dig själv den uppskattning du förtjänar. Idag får du även beröm från en chef vilket gör dig extra glad. Kvällen handlar om att tänka framåt.

Annons