Onsdag 25/11

25 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har inget att säga en vän som har betett sig illa. Hen har bett om ursäkt, men det hen har gjort kommer att ta tid att smälta och om din vän känner dig väl så borde hen veta att det bästa just nu är att ge dig tid.

Oxen 20/4-20/5

Du har lite olika saker på gång. Det är både arbetsrelaterade projekt och hemmafix som gäller den här dagen. Idag är början på en spännande resa som är både nervkittlande och stimulerande på samma gång. Kvällen fokuserar på familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del saker som du glömt bort och det kommer du bli medveten om idag. Ditt problem är att det finns en person som just nu upptar mycket av dina tankar och det gör att du har svårt att fokusera på jobbet. Dina tankar glider hela tiden iväg.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant onsdag som handlar om antaganden och om att ha fel. Under den här dagen får du lära dig att acceptera att din sanning inte nödvändigtvis är någon din väns sanning. Ibland så ser man saker ur olika perspektiv och så är fallet idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del frågor men du vet inte hur du ska kunna framför dem utan att låta anklagande eller besviken. Det handlar om hur du framställer dina frågor. Försök att vara öppen för de svar du får och ta ett steg tillbaka om du märker att din vän känner sig anklagad.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du väldigt trött. Det har varit mycket den senaste tiden och tankarna snurrar i huvudet på dig på nätterna och gör att du har svårt att komma till ro. Försök med olika avslappningsövningar och med att rensa huvudet innan du ska sova. Et glad nyheter piggar upp i novembermörkret.

Vågen 23/9-22/10

Du går ut med starka åsikter just nu och det är bra att du säger vad du känner men var lite försiktig med hur du säger det. Det finns en risk att det låter som om du dömer andra som inte tycker som du gör. Visa att du brinner för din idé men att det inte behöver innebära att din kollegas idé är sämre.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du resonera med en kollega som kan vara väldigt envis. Du vet att hen är på väg att göra ett ganska stort misstag men hen vägrar att lyssna på dina varningar. Ibland måste man låta människor få begå misstag för att de ska kunna lära sig till nästa gång.

Skytten 22/11-21/12

Under den här onsdagen har du svårt att slappna av. Du väntar på ett besked av något slag men det verkar dröja innan du får veta något. Du har inte riktigt tålamodet att gå omkring och invänta ett besked. Du vill att saker ska ske nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fokusera på jobbet och om att hjälpa en kollega som fastnat. Vanligtvis brukar du föredra att arbeta ensam, men just den här personen gillar du och därför väljer du att hjälpa hen. Det här är ett val som kommer att gynna dig i framtiden. Kvällen för med sig goda nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen har du en del projekt att starta igång och det gäller att du har fokus på rätt ställe. Idag har du också möjligheten att göra ett riktigt bra fynd. Det gäller bara att ha ögon och öron på rätt ställe. Kvällen handlar om något som är bra för din ekonomi.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga vad du tycker och tänker just nu eftersom du anser det mesta som du säger kommer ut fel ur din mun. Det är som om din hjärna och din mun inte riktigt samarbetar och att det ofta hoppar ur grodor ur munnen på dig.

Annons