Torsdag 26/11

26 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du att lyssna in en kollega som sällan får koma till tals. Hen är ganska blyg av naturen och därför tar hen sällan plats i en större grupp. Du är övertygad om att hen har många bra idéer och det kommer visa sig att din instinkt är rätt.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen får du en hel del information om framtiden. Det blir ett intressant möte som både handlar om förändringar men också om att jobba med de verktyg som finns i nuläget. Under dagen väntar goda nyheter som rör din ekonomi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period där du har svårt att bestämma dig för vad det är som du tycker är viktigt. Det är så mycket som händer just nu att du inte riktigt hinner smälta all information eller ens fundera på relevansen i det du får höra. Kvällen bjuder på massor av aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken på en vän som inte varit ärlig mot dig. Du har haft massor av tålamod med din vän, men snart är gränsen nådd för hur mycket dumheter du tänker acceptera från hens sida. En diskussion med en chef kan urarta idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite trött just nu. Det finns inte så mycket energi i ditt tecken så det gäller att hushålla med den du har. Se till att inte slarva med mat eller med sömn. Du behöver din vila för att kunna ladda om batterierna. En konflikt hemma kan bidra till att du har svårt att somna på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen handlar om att vara väldigt rak i din kommunikation. Merkurius position kan bidra till missförstånd och felsägningar. När du har den här typen av påverkan i ditt horoskop bör du vara försiktig med hur du uttrycker dig.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen prövar du något nytt och annorlunda. Det handlar om att våga tänka på ett nydanande sätt. Som läget är just nu krävs det att du anpassar din vardag och då krävs det ett flexibelt sätt att tänka. En kollega beundrar den positiva inställning som du har just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen finns det en risk att du känner dig lite nere eller hängig. Du försöker att inte känna efter, samtidigt vill du inte gå och jobba om du är på väg att bli sjuk. Du brottas med din pliktkänsla för jobbet och att ta ditt samhällsansvar. Det är en fin balansgång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du chansen att vara mer kreativ än du brukar. Du kan verkligen sväva ut i ditt sätt att tänka. Genom att tillåta din kreativitet flöda så föder du nya och unika idéer. Kvällen kretsar kring familjen och kring planer för december.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. Efter en ganska intensiv vecka kan du äntligen slappna av och ägna dagen åt lite mer vardagliga uppgifter. En komplimang får dig både ett bli glad och generad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här torsdagen handlar om att lyssna in en chef som du har svårt att förstå dig på. Hen uttrycker sig rätt så klumpigt och det gör att du blir irriterad på hen. Du anser att den här personen inte förtjänar att vara chef och att hen förstör mer än hen bidrar med i arbetet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite seg i hjärnan idag. Det är som om du har svårt att fokusera på de viktiga detaljerna. Att du är så disträ kan bero på att det finns privata funderingar som upptar en hel del av dina tankar just nu.

Annons