Fredag 27/11

27 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att lägga ihop två och två. Vanligtvis brukar du inte vara så trög som du är idag men det uppenbart att du inte riktigt vill se sanningen som den är. Du hoppas fortfarande på att förutsättningarna ska ändras.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir ganska bra. Dagen går fort och du har mycket att göra. Du tycker det är skönt när du kan hålla tempot uppe för då slipper du fundera så mycket över ett privat problem som du har. Ta ett djupt andetag, innan helgen är över kommer din situation att framstå som betydligt ljusare än idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har haft en del att tänka på de senaste dagarna och nu när du summerar allt som du bestämt dig för så känns det rätt. Det har varit mycket velande fram och tillbaka den senaste tiden men idag känner du att äntligen vet vad du vill. Kvällen blir mysig och social.

Kräftan 21/6-22/7

Du underskattar hur mycket en vän saknar dig. Bara för att hen inte hör av sig så ofta innebär det inte att hen tänker en hel del på dig. Du känner samma sak så därför är det dumt att ni båda låter er vänskap rinna ut i sanden på grund av tidigare bråk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i ett projekt som du låtit bli liggande alldeles för länge. Du är väl medveten om att du borde planera din tid bättre, men Lejon har en tendens att leva lite för dagen och det märker du av nu när du har hamnat under tidspress. Som tur är så är din förmåga att klara av trixiga situationer lika bra som din förmåga att försätta dig i dem.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att tro på sig själv. Ibland har du ett ganska lågt självförtroende vilket gör att du inte tror att du klarar av vissa saker. Idag kommer du upptäcka att du faktiskt inte bara är bra på det du gör, du riktigt briljant vilket gör att din chef applåderar dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett ganska dåligt humör i början av den här fredagen men det vänder ju längre dagen går. Mycket handlar om dina dåliga sovvanor. När du väl vaknat till liv så kommer den här fredagen bli en av de bästa dagarna på länge.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har hamnat i en ganska knepig situation och nu gäller det att använda både din diplomatiska talang och din förmåga att se positivt på utmaningar. Det blir en minst sagt intressant fredag och hur den slutar är helt upp till dig.

Skytten 22/11-21/12

Det finns olika sätt att hantera problem på och idag väljer du den berömda strutsmetoden. Du sticker helt enkelt huvudet i sanden och hoppas på att problemet försvinner om du ignorerar det. Tyvärr fungerar sällan den här metoden, något som du kommer märka under dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Det är slutet på en väldigt psykisk och fysiskt utmattande vecka. Idag får du dessutom riktigt bra nyheter som rör en personlig affär. På kvällen vill du gärna vara social, men frågan är om du verkligen orkar med det.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara vaken på detaljer och om att inte bli förvånad när du upptäcker att en vän säger nej till ett erbjudande som du ger hen. Du var ganska medveten om att det här kunde hända, men du har valt att hoppas på det bästa in i det sista.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om vänner, om utmaningar och om att ha kul. Det blir en varierande och annorlunda dag där det gäller att hänga med i svängarna. Under dagen får du ett besked som får dig att fundera på en utbildning av något slag.

 

Annons