Lördag 28/11

28 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är iskall mot en person som du anser har begått ett oförlåtligt misstag. Du dömer hen ganska hårt med tanke på att det kunde lika gärna vara du själv som gjort samma sak som din vän. Ibland är det bättre att acceptera att människor gör fel.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en riktigt mysig lördag som handlar om vänner och om julstämning. Du använder gärna den här dagen till att pynta ditt hem, äta pepparkakor och mysa med familjen. Kvällen blir glammig, social och betydligt senare än du tänkt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag säger du nej till det mesta. Du vill helt enkelt inte göra någonting, träffa någon eller aktivera dig på något sätt. Alla har den här typen av dagar så det är bara att göra det bästa av den och ta hand om dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna vara lite mer rak i dina uttalanden idag. Visst är det bra att du försöker skydda din väns känslor, men risken är att du lindar in det du vill säga i så mycket bomull att din vän inte uppfattar det du egentligen vill få sagt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagens utmaning är att kunna hitta en balans. Helgerna går så fort att du vill försöka hitta på så mycket som möjligt eftersom du inte orkar vara så aktiv i veckan. Problemet blir att du aldrig får den vila som du så innerligt behöver under helgen.

Jungfru 23/8-22/ 9

Det blir en omtumlande dag där du sköljs över med information. Du har svårt att fokusera på det du tänkte göra den här dagen eftersom det är så många tankar som snurrar i huvudet på dig. Kanske borde du ge dig själv en chans att få smälta allt du hört.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen är det bra om du aktiverar dig lite. Du behöver komma ut och röra på dig, gärna utomhus i naturen. Fisk luft och vackra miljöer kan få dig att hitta det mentala lugn som du söker efter. Kvällen handlar om vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en mysig lördag som går i julens tecken. Även om du inte är en traditionalist så har du inget emot att tända ljus och dricka lite glögg. Du omfamnar gärna jul traditioner men på ditt eget lite unika sätt. Kvällen för med sig en hel del skvaller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svår att acceptera att din vän inte vill samma sak som du. Ni har ältat det här problemet fram och tillbaka under lång tid nu, men det är bara att acceptera att ni två tänker väldigt olika när det kommer till just det här dilemmat.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen består både av vila och av aktivitet. Det blir en trevlig dag där du kan unna dig att vara riktig lat men också passa på att delta i en fysisk aktivitet för att uppväga resten av dagens passivitet. Kvällen tycks kretsa kring god mat, vänskap och kring många skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är försiktig med dina uttalanden idag och det är bra. Din vän är lite känsligt, särskilt när det kommer till ett ämne som rör pengar. Själv har du mer is i magen än din vän och du vet instinktiv att det här bara är en tillfällig motgång. Kvällen blir härlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ägnar gärna dagen åt fysiskt hårda utomhusaktiviteter. Genom att hålla igång tränger du undan alla tankar som rör framtiden och som rör ett visst problem. Just nu vill du bara vara i nuet och njuta av det så mycket som möjligt.

Annons