Söndag 29/11

28 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en avslappnande dag där du verkligen tar chansen att vila ikapp. Det är några kommande stressiga veckor så du förbereder dig mentalt för den här utmaningen. Kvällen handlar om familjen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig och lagom social söndag där en vän eller släkting står i centrum för uppmärksamheten. Det kan vara att du firar den här personen av någon anledning eller så har hen presterat något som är värt att uppmärksammas.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svår att säga nej till en vän idag fast du egentligen inte har tid att träffas. Det är så sällan hen hör av sig så här spontant så du vill inte missa chansen att ses. Under dagen får du höra ett väldigt spännande rykte.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och varierande söndag som främst handlar om vänskap och om närhet. Det var länge sedan som du fick chansen att träffa en person som du klickar så bra med som du gör med just den här vännen. Kvällen blir mysig men tidig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att visa känslor just nu. Vanligtvis brukar Lejonet vara rätt så lätt att läsa, men idag så gömmer du dig bakom en glättig fasad fast det är motsatsen mot vad du egentligen känner inombords.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen passar du på att mysa ordentligt. Du frossar gärna i lussekatter, pepparkakor och annat jul mys. Det här är den perfekta dagen att passa på att få fram stämningen i hemmet. Kvällen handlar om frågor som rör julen.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen väljer du att inte säga vad du tänker eftersom din vän är så glad idag och du vill inte förstöra stämningen. Det har varit lite spänt mellan er den senaste tiden och du försöker hitta ett sätt att få in mer balans i er relation.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra men ganska händelselös söndag där du fokuserar på att ta det lugnt och hämta energi. Det kan vara att du är på väg att bli sjuk för det finns indikationer på en lite svajig hälsa i ditt horoskop. Kvällen kretsar kring ekonomin och kring en investering.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir upprörd av en vän som inte riktigt lyssnar på dig fast hen borde göra det. Hen har alltid gått sin egen väg, men nu gör hen riktigt destruktiva val och då vill du stoppa hen. Det blir en dag som innehåller både hårda ord och en konflikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lång och aktiv söndag att se fram emot. Du håller igång från relativt tidig morgon till sen kväll och du somnar så fort du lägger ned huvudet på kudden. Även om det är mycket att göra den här dagen så handlar den också om familjen och om adventsmys.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finn en risk med att du säger för mycket så du borde tänka dig för både en och två gånger innan du öppnar munnen idag. Du är inte särskilt bra på att bevara hemligheter och det är kanske därför du hamnar i den här situationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du att inte visa vad du känner för en släkting som har en förmåga att lägga sig i ditt liv. Du orkar helt enkelt inte med förmaningar av de slaget just nu. Kvällen handlar om att vara respektfull mot en person som sitter på en stor mängd kunskap.

Annons