Måndag 30/11

30 nov, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om små uppgifter som gör stor skillnad. Du är ofta så fokuserad på helheten att du glömmer bort hur viktiga detaljer kan vara. Eftermiddagen för med sig skvaller om en före detta kollega.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv och du har en hel del att göra men det garanterar också att dagen går riktigt snabbt. Idag får du beröm a en chef och det känns bra att allt ditt hårda slit blir uppmärksammat. Kvällen handlar om att få ta det lugnt och om att komma ikapp mentalt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har sällan haft så mycket att göra som du har idag och därför är det bra att du är utvilad. Om du är trött finns det en risk att du glömmer bort viktiga saker och det resulterar i ännu mer jobb för din del. Kvällen handlar om att vara snäll mot en vän som mår dåligt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och varierande. Du har en hel del idéer om förändringar, men det är först nu som du känner att du har tid att verkställa dem. Under dagen får du möjligheten att få en unik inblick i hur en av dina chefer tänker och resonerar i frågor som rör arbetet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra men ändå stressig måndag där fokus ligger på att vara så effektiv som möjligt. Du brukarvara duktig på att arbeta fort, men just idag så känner du dig lite seg och det kan vara till nackdel för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du vägrar att medge att du har fel trots att du har blivit överbevisad. På något sätt så känner du dig ändå lite lurad och du misstänker att en del av bevisen är vinklade till din kollegas fördel. Kvällen blir lugn och kretsar kring en hobby.

Vågen 23/9-22/10

Du har lång bit kvar till du är nöjd med det projekt som du nyligen påbörjar, men du tycker ändå att det ser lovande ut så här långt. Under dagen får du feedback av en kollega eller chef. Ta till vara på de tips du får, de kan spara dig både tid och pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har inget tålamod just nu och det märks på ditt sätt att reagera på en väns erkännande. Hen är rakryggad och medger att hen har fel, men din reaktion är negativ trots att den här situationen knappt påverkar dig. Du måste försöka tänka efter innan du öppnar munnen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och effektiv måndag som lägger grunden för den kommande veckan. Idag hinner du inte bara med att jobba en hel del, du verkar även planera inför julen. Idag finns det goda chanser att göra bra julklappsfynd på nätet.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen ställer krav på ditt sätt att hantera olika problem som har med jobbet att göra. Även om du tycker att det är svårt så har du väldigt bra koll och du imponerar på en högre chef. Kvällen handlar om vänskap, om att träna och om att våga ta ut svängarna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad på en person som inte lyssnar på vad du försöker förmedla. Det är du som sitter inne med kunskapen och därför är det du som borde vara den man lyssnar på men både dina kollegor och din chef ignorerar din kompetens idag och det gör dig arg.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att förmedla en känsla snarare än att vara effektiv. Du behöver tänka igenom den här uppgiften noggrant och gräva i ditt inre efter genuina känslor. Du kan tycka att det är svårt att vara så här känslomässigt naken inför dina kollegor men det är enda sättet att nå ett bra resultat.

Annons