Tisdag 1/12

01 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du att inte lyssna på en kollega som hela tiden kritiserar dina idéer. Hen menar inget illa, men den här personen kan inte låta något passera utan att kommentera det. Du är trött på hens alla synpunkter, men du har lärt dig att det inte lönar sig att tjafsa emot.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig och varierande. Du har så mycket tankar idag och det är bra om du försöker förmedla dem till en chef. Ibland så håller du dina idéer för dig själv eftersom du är orolig att det kanske blir för mycket, men idag ska du lita på din magkänsla. Du har rätt, och din chef kommer att se det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen försöker du skapa en julkänsla. Det är första december och det markerar slutet på årets tristaste månad. Nu är du trött på alla negativitet, du vill känna att det händer positiva saker omkring dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en ilska i ditt tecken idag. Det verkar som du blivit bortglömd av en vän och det får dig att känna dig oviktig. Din vän betyder mycket för dig men du får en känsla av att du inte betyder lika mycket för hen. Kvällen handlar om en personlig utmaning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lagom effektiv tisdag där fokus ligger på att hinna med saker som du inte brukar hinna med i vanliga fall. Tempot på jobbet börjar lugna ned sig och det ger dig ett bra tillfälle att komma ikapp med saker som släpat efter.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du att vara positiv fast du inte alls känner dig på gott humör. Du håller din ilska och frustration inom dig och visar upp en glad fasad utåt. Under dagen så märker du att din positiva attityd smittar av sig både på din omgivning och på dig själv. Innan dagen är slut så mår du bra rakt igenom.

Vågen 23/9-22/10

Du blir glatt överraskad av en kollegas omtanke idag. Det har varit en tung period och nu känner du att det kanske kommer att vända vilket får dig att må bra. Din kollega har märkt att du varit lite nere så det är därför hen försöker överraska dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del att göra, men du får inte glömma bort din hälsa. Ditt horoskop visar på att du kan ha en lättare förkylning eller magproblem och då ska du ta hand om dig och inte stressa. Ta det lugnt och stanna hemma om du är dålig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att acceptera att en vän ignorerar dina råd. Även om hen respekterar dig så är det inte säkert att hen har samma åsikter om saker som du har. Du måste inse att det faktiskt kan vara så att det är era olikheter som gör att ni två klickar så bra.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen så utmanas du att tänka utanför din vanliga lite fyrkantiga värld. Det blir både roligt och jobbigt att gå ifrån dina rutiner men i slutändan kommer det att visa sig vara värt all ansträngning. Kvällen handlar om att bevisa att du är bäst.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att lägga på ett kol just nu. Du är väldigt trött och mentalt utpumpad så du skulle må bra av en semester, men det är inte aktuellt just nu. Istället försöker du att trappa upp takten men det går inget vidare. Du borde lyssna på din kropp.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något passivt över ditt tecken idag. Du gör saker, men bara om någon säger till dig att göra dem, du tar inga egna initiativ. En vän hör av sig och vill diskutera ett privat problem. Det gör dig både orolig och nyfiken på samma gång.

Annons