Onsdag 2/12

02 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att samla ihop och avsluta saker. Det blir en bra och lagom produktiv dag där du faktiskt lär dig både nya saker och träffar inspirerande människor. Kvällen handlar om en hemlig passion som du har.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ett avbräck i vardagen. Du hinner med både nytta och nöjen eftersom du varvar tråkiga måsten med roliga och kreativa projekt Du har massor av energi i ditt horoskop och du mår extra bra av att kunna omsätta den i konstnärliga projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du bråkar med en äldre släkting. Hen tycker att du inte ser de möjligheter som du får och själv anser du att din släkting lägger sig i saker som hen inte har att göra med. Under dagen får du ett litet annorlunda sms som väcker upp en hel del känslor.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra onsdag inledningsvis där du får chansen att bevisa hur hårt du har jobbat. Under dagen får du massor av stöd från en kollega som uppskattar både dina talanger och dig som person. Kvällen handlar om en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du sätta stopp för en väns dumma tilltag. Du har redan tidigare stoppat den här personen när hen varit på väg att fatta ogenomtänkta beslut och du känner dig lite som en barnvakt åt en vuxen människa. Kanske borde du låta hen få göra och leva med sina misstag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite väl försiktig just nu. Du undviker de uppenbara fallgroparna på jobbet, men se upp så du inte av misstag snubblar på de mer dolda fällorna. Under dagen kommer en kollega med klagomål på ditt uppförande. Du blir upprörd och ledsen. Kvällen blir rolig och varierande.

Vågen 23/9-22/10

Du undviker flera personer idag, inte för att du inte vill träffa dem utan för att du blir effektivare när du inte distraheras av kollegor som också är dina vänner. Du har så mycket att göra att risken är att du får jobba över om du inte lyckas hålla högt tempo genom hela dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under onsdagen försöker du resonera med en släkting om julen. Ni två har väldigt olika åsikter om allt från hur ni ska fira och vilka som ska få julklappar. Du måste inse att den här diskussionen är rätt så döfödd. Ni kommer aldrig enas som dagsläget är just nu.

Skytten 22/11-21/12

Du har en massa kreativa projekt på gång men risken är att du inte hinner med det du måste göra för att du prioriterar det som du tycker är kul att göra, Det bästa tipset för din del är att börja med all tråkiga måsten och ägna resten av tiden åt det du vill göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så blir du provocerad av en kollega som är både lite fräck i munnen och som har en förmåga att hitta dina ömma punkter och trycka på dem. Den här personen beundrar dig, men hen har ett konstigt sätt att visa det på. Kvällen blir intressant.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tvingar dig själv att jobba med en person som du egentligen tycker rätt så illa om men som sitter på den kunskap du behöver för att avsluta det projekt du håller på med. Det är starkt av dig att kunna lägga dina personliga känslor åt sidan och fokusera på jobbet istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar om passion, om ilska och om svartsjuka. Det blir en ganska dramatisk dag där tonvikten ligger på att lära sig lita på varandra och att inte ifrågasätta varandra. Kvällen blir lite lugnare än dagen.

Annons