Torsdag 3/12

03 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du tag i något som du spjärnat emot länge, men som du först nu insett faktiskt är något som är bra för dig långsiktigt. Du har blivit bättre att tänka på framtiden istället för att bara vara här och nu. Kvällen handlar om att ha roligt.

Oxen 20/4-20/5

Just nu shoppar du en hel del. Oxen söker tröst i två saker, lyxiga prylar och god mat. Just nu så tär vintermörkret på dig och det försöker du kompensera genom att handla både julklappar till andra och skämma bort dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen väntar riktigt förvånande nyheter. Det här är något som kan chocka dig, men som också kan få dig att tänka om när det gäller din karriär. Det blir en dag som ställer mycket i din vardag på sin spets men som även för med sig hopp om en betydligt ljusare framtid.

Kräftan 21/6-22/7

Du står i valet och kvalet om du ska fortsätta att låtsas som ingenting, eller om du ska visa din vän att du vet vad hen har gjort. Så länge du håller tyst har du en hållhake på din vän som du kan plocka fram när det behövs. Det är visserligen praktiskt, men inte så etiskt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig lite lurad idag. Du hade förväntat dig mycket mer entusiasm från en chef med gensvaret du fick var minst sagt ganska ljummet. Nu funderar du på hur du ska kunna visa hen att du faktiskt ansträngt dig och att du förtjänar beröm.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland flyter allt på väldigt smidigt och idag är det en sådan dag då allt fungerar utmärkt. Det blir en bra torsdag där du får mycket gjort och ändå så har du energi över när du kommer hem på kvällen. Kvällen handlar om hemligheter.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett skäl till att du inte är helt öppen mot en vän. Du har blivit sviken förr och du har svårt att riktigt våga tro på hen igen. Det här är ett problem som på sätt och vis kan drabba er båda. Kvällen handlar om att blicka framåt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant och varierande torsdag som handlar om personlig utveckling och om att våga möta sina rädslor. Du har vissa saker på jobbet som du undviker för att du tycker du är dålig på dem, men idag kommer du inte undan och du inser att du faktiskt är bättre än du trodde att du var.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra torsdag som ger dig massor av positiv energi inför helgen. Du får feedback på ett arbete som du gjort och till din förvåning är din chef mer än nöjd med din insats. Kvällen handlar om närhet och om värme.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen försöker du fokusera på saker som har med jobbet att göra men det är svårt eftersom dina tankar är på annat håll. Det verkar vara en speciell person som finns i dina tankar och stör dig på ett positivt sätt. Kvällen blir rolig och lekfull.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket på jobbet just nu och det gäller att du ser till att få saker gjorda utan att stressa annars kommer energin inte att räcka hela vägen fram. Kvällen handlar om en idrott eller någon fysisk utmaning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar små steg i rätt riktning och det var länge sedan du var så positiv som du är nu. Du har energi och en massa vilja att kunna åstadkomma nya och spännande saker på jobbet. Kvällen handlar om att lita på någon som står dig nära. Här gäller det att kunna släppa taget.

Annons