Fredag 4/12

04 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du koncentrera dig på jobbet men det går sådär eftersom det finns något eller någon som är mer intressant att tänka på. Du har höga förväntningar på den här helgen och det enda du vill är att din arbetsdag ska ta slut. Kvällen handlar om nära relationer.

Oxen 20/4-20/5

Du ser möjligheter idag och din chef får en mängd roliga idéer från dig. Hen tycker det är kul att du är så inspirerande. För dig handlar det mycket om att göra det bästa av sin situation och att försöka tänka positivt i alla lägen. Kvällen blir väldigt mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du hinna med en massa arbete på väldigt kort tid. Du ska iväg och det gör att du inte riktigt hinner med allt som du planerat. Ibland måste man inse sina begränsningar och anpassa sig, något som du kan ha problem med.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska jobbig dag men en inspirerande och rolig kväll. Mycket handlar om att du umgås med en vän som du inte brukar se så ofta nu för tiden. Varje gång ni ses så slås du av hur unik och olik hen är alla andra du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att bestämma dig för vad du ska göra idag. Du har många olika alternativ att välja på och ibland blir det lite för mycket för dig. Du känner att du inte riktigt klarar av att hantera så många val på en gång. Kvällen handlar om att synas.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att stå i den här fredagen och det gäller att du klarar av att ha ett högt tempo från morgon till kväll. Ditt största problem brukar vara att du tappar energi efter lunchen. Försök att äta något lätt och nyttigt som ger energi snarare än som gör dig däst.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att lita blint på en vän fast hen har svikligt dig tidigare. Det handlar om att du så gärna vill att den här personen ska vara pålitlig. Ibland måste man lära sig av sina misstag och idag är det din tur att inse att det är dags att konfrontera din vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen försöker du distrahera en person som du vill hålla något hemligt för. Hen är väldigt intelligent så det är inte så enkelt att vilseleda den här personen. Du får verkligen användning av din fantasi. Kvällen handlar om ett lyckat fynd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland har du svårt att se skogen för alla träd och så är fallet idag. Något som borde vara helt uppenbart blir helt omöjligt för dig att se. I det här fallet handlar det delvis om att du tror väldigt starkt att inget är så bra som det verkar. Försök att släppa den misstänksamheten.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om två saker. Det ena är att prestera på jobbet och det andra har med dina vänner att göra. Det blir en bra och harmonisk dag som kan överraska på slutet. Kvällen kan bli sen, särskilt om du träffar vissa personer som du inte sett på länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del att fundera över idag och du behöver tid för att få komma fram till ett beslut som passar dig. Du är en person med visioner, men för att kunna genomföra de visionerna så måste du få landa i dina idéer och det får du möjlighet till idag. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen bli lite tvärtom mot vad du tänkt dig. Den handlar mer om att försöka lugna en vän som är väldigt upprörd än om att gå ut och ha kul. Det du tänkt skulle bli en riktigt social kväll blir det raka motsatta istället.

Annons