Lördag 5/12

05 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag tvingas du att tänka på ett nytt sätt mot vad du är van vid och du är inte riktigt säker på om du uppskattar det. För dig har det varit en lång process bara att komma hit och nu inser du att du har lång väg kvar till ditt mål.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen fokuserar på hemmamys och julstök. Det blir en dag med bjällerklang, glögg och bak. Om du har möjlighet samlar du gärna mer än bara den närmaste familjen. Dagen handlar även om att hitta tillbaka till julglädjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det lagom socialt umgänge som gäller, gärna utomhus. Oavsett om ni väljer att knapra pepparkakor och dricka glögg eller grilla korv i skogen så blir det en härlig och stämningsfull dag. På kvällen får du höra något som överraskar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en möjlighet att säga nej idag men då måste du vara bestämd och det är inte något som du är van vid. Du brukar snarare vara den som glider med än den som tar kommandot. Under eftermiddagen får du chansen att visa upp en mer kreativ sida.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara ganska spydig när du sätter den sidan till och det gör du idag. Du har fått nog av en person som spelar betydligt dummare än hen är. Det är som om din vän tror att människor föredrar söt men korkad framför en intelligent person.

Jungfru 23/8-22/9

Idag gör du något dumt och ogenomtänkt vilket du kommer att ångra efteråt. Tänk på att det faktiskt är helt okej att göra misstag och att det oftast går att rätta till. Du brukar vara så hård mot dig själv, men idag ska du vara snäll mot dig själv även om du klantat dig.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen får du chansen att hjälpa en person som i stort sett aldrig ber om hjälp. Det här blir din chans att visa precis hur mycket du tycker om hen och hur mycket du är villig att göra för hen. Din vän kommer verkligen uppskatta din hjälpsamhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har fått nog av en skvallrig bekant som alltid ska föra rykten vidare. Visst kan du vara rätt så skvallrig själv, men du brukar vara noga med vad du berätta och för vem du gör det. Din vän för vidare all information som hen får utan att gallra det minsta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och annorlunda lördag där fokus ligger på projekt i hemmet. Du har något som du vill avsluta och du har lagt ned både tid och energi på att det här ska bli riktigt bra. Under kvällen får du goda nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om familjen och om att ta hand om de närmaste. Idag får du bra julklappstips och massor av julmys. Det kan bli allt från peppakashus till julbak och pyssel. För dig handlar den här årstiden om gemenskap och familjen, något du får i överflöd av idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en härlig och social lördag att se fram emot. Idag njuter du av att umgås med dina närmaste. Du är gärna utomhus om vädret tillåter för du mår som bäst när du får massor av frisk luft och kan omge dig med natur.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen försöker du att medla mellan två vänner som ständigt blir osams. Du är ganska trött på att de här personerna aldrig kan komma överens. Du anser att två vuxna individer ska kunna sätta sig över den här typen av små konflikter som alltid tycks blossa upp mellan dem.

 

Annons