Söndag 6/12

06 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du få till något som inte blir riktigt som du tänkt dig. Det blir i slutändan en bra dag som bjuder både på utmaningar men också på en känsla av att du klarar mer än du tror. Kvällen handlar om hemmet.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att pusta ut. Efter en påfrestande veckan får du äntligen möjligheten att bara ta det lugnt. Det finns några få måsten den här dagen, men inget som tar tid eller egentligen är särskilt jobbigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen får du chansen att ställa en släkting mot väggen. Hens uppförande har varit helt fel den senaste tiden och nu vill du konfrontera hen om det. Kvällen handlar om familjen och om adventsmys med levande ljus och god mat.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna vara lite mer försiktig när du umgås med vissa personer. Att utsätta dig för onödiga risker utan att ens tänka på det. Under eftermiddagen kan du göra väldigt bra fynd, men gör din shopping online.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir inte alltid som man tänkt sig och det är en del av livet. Idag misslyckas du med något som från början verkade vara en barnlek. Fundera inte så mycket på det här, alla kan ha en dålig dag och framförallt så är inte alla bra på alla saker. Det här är helt enkelt inte din grej.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om adventspyssel och pepparkaksmys. Du försöker skapa en härlig julstämning hemma så att du kan tränga undan allt jobbigt som händer i omvärlden. Kvällen handlar om modiga och genomtänkta val.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och konfliktlös söndag vilket får dig att slappna av och njuta av nuet. Det var länge sedan som du hade den här typen av ro i din vardag. Under söndagen får du ett oväntat, men uppskattat samtal från en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag spenderar du gärna tid utomhus oavsett väder. Det är skönt för dig att få komma ut och det ger dig också en möjlighet att rensa dina tankar. Kvällen handlar om att be om ursäkt till en vän som du sårat utan att veta om det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av värme och humor i ditt horoskop och det hjälper dig att hålla humöret upp även när du får tråkiga nyheter. Idag behöver du tid att smälta vissa saker som du fått höra. En vän blir en utmärkt bollplank den här söndagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är helt slut den här söndagen och du passar på att vila upp dig ordentligt. Du kombinerar gärna vilan med lite fysisk aktivitet för det hjälper dig att koppla av. På eftermiddagen får du härliga nyheter. På kvällen väntar en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga nej till en vän som ber om din hjälp. Du har egentligen inte tid med det här just nu, samtidigt så vet du att din vän hade gjort samma sak för dig om rollerna varit ombytta. Kvällen blir annorlunda men rolig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant och utvecklande söndag som handlar om att komma framåt med ett projekt som är svårt. Den här dagen handlar även om adventsmys och om familjen. Det blir en ovanligt bra dag och en ännu bättre kväll.

Annons