Måndag 7/12

07 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir inte så som du tänkt dig utan den blir ganska enformig och krävande. Trots att det är tungt så har du siktet inställt på ett specifikt mål och då blir det enklare. Kvällen handlar om människor som du tycker om.

Oxen 20/4-20/5

Inledningsvis blir måndagen lite stressig, men du fokuserar på det du ska hinna med och då går det bra. Idag har du lovat en vän att hjälpa till och därför kan det hända att det blir en lite senare dag än du tänkt dig från början.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får en massa positiv kritik från en chef idag och det får dig att blomma ut. Just nu känns allt riktigt positivt. Du njuter av dagarna och det är kul både på arbetet och hemma. Det enda du saknar är att du inte kan umgås med alla som du vill träffa.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen försöker du att fokusera på en uppgift men det går ganska trögt. Det har hänt något under helgen som får din tankar att irra iväg. Nygamla känslor har väckts till liv och du blir nästan skrämd av intensiteten i det du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att fundera på den här måndagen och det har inte med jobbet att göra. Under helgen träffade du en vän som du inte sett på länge och du inser hur mycket som har förändrats det senaste året men också hur likt sig vissa saker är som hur mycket du tycker om den här personen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant måndag som bjuder på information och på en hel del roliga upplevelser. Tempot är lugnare på jobbet just nu och det innebär att du hinner med mer än du brukar. Kvällen blir intressant och utvecklande.

Vågen 23/9-22/10

Har du möjlighet väljer du att arbeta hemma så mycket som möjligt. Om du inte kan det upptäcker du att du inte mår hundra procent den här dagen. Det finns ingen riktig ork i ditt tecken. Oavsett vad du tar dig för så går det långsamt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då du måste jobba hårdare än vanligt för att hänga med. Det blir en intensiv inledning på måndagen där du måste ta in en större mängd information som har med både nuet och framtiden att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du grubblar en del över hur du kan förändra saker hemma men det blir inte så enkelt som du hoppats på. Din vän är väldigt besviken på dig och hen kommer inte att förlåta dig i första taget. Du måste visa hen hur ledsen du är.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om utmaningar om att lära sig nya saker och om att våga chansa lite. Det blir en bra, men ganska intensiv dag. Kvällen kan handla om vänskap men också om träning och om att nå de mål som du sätter upp.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen försöker du resonera med en chef som inte riktigt förstår sig på ditt sätt att tänka. Det är jobbigt att behöva förklara varje steg i ett resonemang och det är ännu jobbigare att bli ifrågasatt hela tiden. Du börjar tröttna på din chef och det kan hända att du ser dig om efter en annan tjänst.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du mycket att göra och det gäller att du hinner med. Du funderar väldigt mycket över hur du ska gå vidare i en relation som stagnerat. Det behöver inte röra sig om en kärleksrelation utan det kan även vara en vänskap eller en relation på jobbet.

Annons