Tisdag 8/12

08 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns inget enkelt sätt att säga till en familjemedlem vad hen behöver höra. Hen har en känslig natur och du vet att det kan mycket väl bli en scen från hens sida innan dagen är slut. Det positiva den här tisdagen är att du får ett bra resultat från ett tidigare projekt.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite lugnare än måndagen även om du fortfarande har mycket att göra. Du fokuserar på de saker som du måste hinna med och försöker strunta i det övriga. Kvällen handlar om vänskap och om en massa skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara ganska envis och det är du idag. Det har varit mycket den senaste tiden, men det har också varit en bra period som gett dig massor av energi att ta med dig in i de sista veckorna före jul. Kvällen handlar om julklappar.

Kräftan 21/6-22/7

Du tycker att det är roligt att få höra skvaller av en vän men du försöker att låtsas som du inte är så intresserad. När en viss persons namn kommer upp så kan du inte hålla dig längre. Du är för intresserad av hen för att det inte ska synas på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du resonerar med en vän om hur du ska tänka kring en uppgift men det visar sig att hen vet lika lite som du. Det du borde göra är att vända dig till en person som mer erfarenhet av den här typen av arbeten. Det tar emot eftersom du inte vill visa dig svag för hen.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen går fort och du hinner med en hel del arbete. Du kan vara rätt så effektiv när du sätt den sidan till och kombinerar du det med ditt praktiska handlag så blir det riktigt lyckat. Kvällen kretsar kring en familjefråga.

Vågen 23/9-22/10

Du är osäker och du visar det med hela ditt kroppsspråk idag. Försök att vara lite coolare. Håll igen på dina gester och vänta och iaktta så kommer det kännas lättare när det väl är din tur. Under eftermiddagen får du höra ett tråkigt rykte.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag vill du visa hur snabb och effektiv du kan vara men risken är att du slarvar bara för att hinna med mer. Du har svårt att vara både noggrann och snabb på samma gång. Försök att tänka kvalitet framför kvantitet, det kommer du att tjäna på i längden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen vill du inte höra vad en släkting kommer med för kritik. Hen har alltid något att säga som på något sätt indirekt kritiserar dig och det är du trött på. Du vet inte hur du ska lyfta att de här ständiga små tjuvnypen sårar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen blir du irriterad på en samarbetspartner som inte gjort sin del av jobbet. Nu ligger ni båda efter och du kommer att tvingas att antingen jobba över eller stressa. På kvällen träffar du en eller flera vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill inte visa alla dina idéer på samma gång utan du lyfter några små saker åt gången. Det här är en strategi för att undvika att din chef hela tiden tar åt sig äran för det jobb som du lägger ned. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att bli upprörd för småsaker idag och din vän anser att du är överdrivet känslig. Egentligen handlar det mer om att du är inne i en period då Månen påverkar ditt tecken starkt och det förstärker din redan tidigare känsliga natur. Det här är en övergående påverkan.

Annons