Onsdag 9/12

09 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen verka kunna bjuda på lite av en sovmorgon och det tycker du är riktigt härligt. Det var länge sedan du kunde vakan utvilad en vanlig vardag. Under dagen får du chansen att träffa en kollega under lite mer informella former.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen inleds väldigt lugnt och skönt. Du kan fokusera dig på de uppgifter som du har framför dig utan att behöva känna dig splittrad. Under dagen får du beröm från en chef och hens positiva feedback får dig att må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas säga som det är till en person som blir väldigt sårad. Du har hållit inne med den här kritiken så länge som du kunnat, men nu börjar situationen bli så känslig att du inte kan tiga längre. Kvällen bjuder på en del julklappsfynd.

Kräftan 21/6-22/7

Du har bra flyt den här onsdagen och det behöver du eftersom starten på veckan inte var den bästa. Idag får du möjligheten arr visa en vän att du är en kraft att räkna med. Du har både idéer och kunskap som imponerar på din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet hur du ska få en person att känna sig trygg och våga ta mer plats. En av dina många talanger är din värme och din förmåga att få människor att slappna av i din närhet. Under eftermiddagen får du ett efterlängtat sms.

Jungfru 23/8-22/9

Du stirrar dig blind på detaljerna när du egentligen borde lyfta blicken och se den större helheten. Som Jungfru fastnar du gärna i de små sakerna och då kan det hända att du missar det mest väsentliga. Kvällen handlar om att vara framåt.

Vågen 23/9-22/10

Idag undrar du mycket över ett rykte som du får höra. Du haren känsla av att det här bara är toppen på isberget och det gör dig orolig. Försök att fokusera på det du vet istället för att grubbla över det du inte har fått bekräftat.

Skorpionen 23/10-21-11

Underonsdagen tar du tag i en uppgift som inte är så kul. Det handlar om att ge kritik åt en person som står dig nära och som du tycker väldigt mycket om. Kvällen blir roligare än dagen, då kan du vara fysiskt aktiv inom ett område som du verkligen gillar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du säger nej fast du egentligen inte menar det. Du vill att din vän ska försöka lirka och övertyga dig men till din besvikelse så accepterar hen bara ditt beslut utan att försöka ändra på det. Du får en känsla av att hen ville att du skulle säga nej.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du ett upplyftande besked som får du att kunna se lite mer positivt på framtiden. Det här ger dig tydliga riktlinjer att jobba efter och det blir även lättare för dig att sätt upp mål inför 2021. Kvällen handlar om en förälskelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt idag, även om det är mycket att göra så fokuserar du på en sak i taget eftersom det både blir enklare och mer effektivt. Under kvällen funderar du på en förändring i din vardag. Det här är något som du verkligen längtat efter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig för att göra fel och då är risken större att du gör det. Ha självförtroende, du kommer kunna fixa den här uppgiften om du bara litar på ditt eget sunda förnuft. Kvällen handlar om att utmana och bli utmanad.

 

Annons