Torsdag 10/12

10 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen inser du att du inte kommit någonstans med ditt julklappsplanerande och det skapar nästan lite panik hos dig. Du vill egentligen inte ut på stan och shoppa och du börjar bli rädd för att det är sent att beställa online.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att fokusera på vad du ska göra och försöka stänga ute allt annat. Just nu är det ganska rörigt på din arbetsplats och om du ska hjälpa alla kommer du inte hinna med dig själv. Kvällen handlar om något som du längtat efter att få göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara lite försiktig i hur du resonerar kring ett känsligt problem. Ibland är du för rakt på och då trampar du människor på tårna. Försök att känna in situationen innan du agerar den här gången. Kvällen blir intressant.

Kräftan 21/6-22/7

Du får bekräftat att ett rykte som du hört är sant och du vet inte riktigt hur du ska ställa dig till det. Du hade hoppats på att det var överdrivet, men innerst inne har du vetat sanningen hela tiden. Kvällen handlar om att vara snäll emot sig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att se det positiva i nästan allt som händer men det finns en speciell sak som du har svårt att läsa in något bra i. Hur du en vrider och vänder på det här dilemmat så kommer du bara fram till en sak, någon kommer att bli sårad.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant och utvecklande torsdag där du hinner med saker som kan hjälpa dig in i nästa vecka. Du är en person som gillar att planera och uppskattar att ligga steget före. En kollega beundrar din organisationsförmåga.

Vågen 23/9-22/10

Ibland blir du väldigt teatralisk och så är fallet idag. Du hamnar i en lite jobbig situation, men du förstorar upp den till enorma proportioner och gör det hela mycket svårare än det skulle kunna vara. Kvällen blir trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gillar att småpyssla och det får du möjligheten att göra idag. Du har inte lika fullt upp på jobbet som du brukar ha och då passar du på att fixa med saker som du inte hinner med i vanliga fall. Kvällen blir intressant och social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har flyt just nu på jobbet och det känns bra. Det har varit ett periodvis jobbigt år, men nu känns det som du börjar se slutet på 2020. Under dagen får du nyheter som rör en vän. Du blir glad för hens skull.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du inte visa vad du känner, men dina känslor sipprar igenom din omsorgsfullt ordnade neutrala mask. När man mår så bra som du gör idag så är det svårt att inte visa vad man känner. Kvällen blir magisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du resonerar med en vän om hur du ska kunna få igång en sund diskussion i er gemensamma bekantskapskrets. Som det är nu är det väldigt mycket skvaller och prat bakom varandras ryggar, något som du verkligen ogillar.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen handlar om att se saker för vad det är. Ibland kan du vara väldigt naiv när det kommer till människor. Du vill tro alla om gott, men idag så ser du en person för vad hen verkligen är för första gången.

 

Annons