Fredag 11/12

11 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredag argumenterar du med en släkting som har svårt att släppa taget om det som varit. Du vill få hen att förstå att saker måste förändras och att alla förändringar inte behöver vara dåliga. Kvällen handlar om en vän till en vän.

Oxen 20/4-20/5

Det blir många nya uppgifter den här fredagen, men det blir också en stimulerande och intressant dag där det händer mycket saker. På jobbet får du goda nyheter om ditt jobb och privat finns det något speciellt att fira den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i olika projekt den här fredagen och det går över förväntan. Du har ovanligt mycket energi i ditt horoskop och det hjälper när du stöter på problem. En vän har en hemlighet som hen vill dela med sig av.

Kräftan 21/6-22/7

Du tjafsar mycket med de flesta i din närhet just nu. Du är irriterad på en vän, besviken på en familjemedlem och allmänt trött på en släkting. Om du analyserar situationen kommer du inse att de mesta ligger på dig och ditt humör snarare än på din omgivning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du hoppas på mycket förändringar just nu men det blir ingenting av dina planer. Det handlar om rådande situation i kombination med att många nära varken vill eller kan engagera sig i dina idéer för tillfället. Du måste ha mer tålamod.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir arg när en person skriver dig på näsa vad du ska göra. Du tycker inte hen har någon rätt att lägga sig i ditt liv, men hen anser att eftersom hen bryr sig om dig så har hen också rätt att tala om när du gör fel.

Vågen 23/9-22/10

Du gör ett modigt val idag och de kan generera i en förändring som du hoppats på. Det blir en dag värd att fira. Oavsett om du firar med familjen eller skjuter upp det till et senare tillfälle så blir det en ovanligt lyckad fredag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du diskuterar gärna idag och för dig är själva diskussionen mer viktig än vem som har rätt eller fel. Du stimuleras av en bra argumentation eftersom det får dig att tänka i nya banor. Kvällen fokusera på en enda detalj.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill ha kontakt med en vän men du vet inte riktigt hur du ska närma dig hen. Att be om lån eller tjänster kanske inte är rätt metod efter så lång tid ifrån varandra. Prova med att fråga om din vän och om hens liv istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lång och ganska arbetsam fredag framför dig med det arbete som du lägger ned kommer att löna sig inom en snar framtid. Idag får du också höra från en vän som du inte träffat på väldigt länge och du blir överraskad över de starka känslor som ett litet samtal kan väcka.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att försök fokusera på en uppgift som du tycker är ganska tråkig. Det blir ingen lätt sak, men om du är målmedveten och försöker att belöna dig själv för de framstag som du gör så kommer det att gå enklare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill så mycket just nu att du har svårt att hinna med allt. Du måste börja prioritera och det är svårare än det låter. För att kunna göra en bra prioritering måste du veta vad du vill göra mest av allt och det vet du inte just nu.

Annons