Lördag 12/12

12 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du hinna med en viktig uppgift med det går inte så enkelt som du hoppats på. Du har problem med att hitta flyt i ditt arbete och det försenar resultatet. Kvällen handlar om familjen och om att vara tillsammans.

Oxen 20/4-20/5

Dagen flyger iväg. Den börjar alldeles för tidigt och slutar alldeles för sent för din smak, men du har roligt och då är det svårt att sätta stopp. Idag får du höra ett ganska elakt men väldigt underhållande skvaller om en kollega eller chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att ta små steg i rätt riktning. Försök att inte skynda på resultatet. Bra saker måste få ta tid och det blir ett bra tillfälle att fortsätta öva på ditt tålamod. Kvällen handlar om nära vänner och om god mat.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en hel del saker på gång idag med det verkar som du inte känner dig riktigt pigg och då kan det vara svårt att hinna med allt. Det som är viktigt är att du lyssnar på din kropp, Mår du dåligt så ska du stanna hemma oavsett vad du planerat att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte så tuff som du vill ge sken av att vara. Egentligen är du ganska blödig, särskilt när det kommer till saker som rör djur och barn. Idag råkar du höra en ganska hemsk historia som berör dig djupare än du trodde att den skulle göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna visa hur mycket du kan idag, men undvik att trampa en känslig vän på tårna. Visst är det kul av få briljera ibland men som sagt, din vän är känslig och kan lätt känna sig både kränkt och överkörd.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna höra av dig till en vän som du glidit ifrån den senaste tiden. Hen skulle verkligen uppskatta ett samtal från en vän just nu eftersom hen har det lite jobbigt. Idag vill du släppa taget om en gammal konflikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om friskluft och om att få dina tankar att klarna. Just nu har du så mycket som cirkulerar i skallen på dig att du måste försöka bena ut vad det är du egentligen vill och vad det är som du tror är bra för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om att se tiden an och om att inte vara rädd för att sticka ut och vara annorlunda. Det blir en bra men ganska intensiv dag där du lär dig mycket om dig själv och om dina närmaste. Kvällen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du fokusera på hemmapyssel och på att förbereda dig för ett test av något slag. Trots att du har mycket att göra så blir det en ovanligt lyckad dag. Kvällen handlar om självförverkligande och om nära vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du finns där för alla andra men vem finns där för dig när du mår dåligt? Idag kommer du upptäcka att du har en hel del vänner och din familj som både är villig att backa upp dig men som också kan trösta och få dig att tänka framåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant och utvecklande lördag. Du fokuserar på det du måste göra snarare än på det du vill göra. Kvällen handlar om att vara positiv. Genom att se möjligheterna snarare än problemen så möter du verkligheten på ett bra sätt.

Annons