Söndag 13/12

13 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har haft en del tid på dig att fatta ett visst beslut men nu så börjar det blir dags. Den här dagen cirkulerar kring just beslut och kring ditt självförtroende. Kvällen handlar om att mysa med familjen och dina närmaste.

Oxen 20/4-20/5

Du får beröm idag och det förtjänar du verkligen. Det blir en intressant och stimulerande dag där du får möjligheten att vara både kreativ och lite nytänkande. Idag är också en bra dag att köpa julklappar på. Kvällen handlar om ett löfte.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att göra den här söndagen, men inte mer än att du hinner med att mysa med familjen. Det blir en härlig och lite annorlunda söndag som bjuder på frisk luft och lagom tuffa utmaningar. Kvällen blir intim och förtroendeingivande.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera ett det blev som det blev med en vän. Du försöker hela tiden hitta sätt att stryka ett streck över det som varit men det har varit för många turer fram och tillbaka för att hen bara ska förlåta allt utan vidare. Vill du vinna hen tillbaka måste du tänka utanför boxen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del saker som du måste göra, men när du är klar med dem så väntar en härligt lång och lat dag. Är du nyförälskad så tillbringar du gärna den här söndagen med din kärlek annars är det dina vänner som får njuta av din uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga nej till en vän som ber dig om en tjänst. Det handlar om en ganska stor tjänst som inte bara kommer ta din tid i anspråk den kommer också bli ekonomiskt krävande. Kvällen handlar om julen och om julklappar.

Vågen 23/9-22/10

Du har bestämt dig för att inte lägga ned allt för mycket tid på ett beslut som du ska fatta. Det här beslutet måste vara spontant för att det ska bli bra. Om du grubblar för mycket på det så kommer du troligen följa ditt huvud och inte ditt hjärta.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har ett sätt att få människor att lyssna på dig och du använder dig av din talang idag. Du behöver hjälp men en viss uppgift och då krävs det vissa tjänster av flera av dina vänner. Kvällen bjuder på julstämning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en kreativ söndag där du för en gångs skull ha energi att göra lite mer än det som är nödvändigt. Dagen bjuder på en hel del skratt och en massa roliga utmaningar. Kvällen blir intressant och annorlunda.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill visa att du kan och idag anstränger du dig verkligen för att prestera på topp. Din ansträngning lönar sig och du får det beröm och den feedback som du både förtjänar och som du vill ha. Kvällen fokuserar på ett familjebeslut.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet inte hur du ska uttrycka dig för att saker ska vara helt klara mellan dig och din vän. Hen har svårt att läsa mellan raderna vilket gör det extra viktigt att du är tydlig med vad du vill. Kvällen handlar om ett beslut som ni ska fatta tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Du stressar igenom den här dagen och det resulterar i att du missar något som du borde kommit ihåg. När du är pressad så har du inte lika bra minne som i vanliga fall och då är risken för misstag ganska hög. En metod är att skriva ned saker som du inte får glömma.

Annons